Marković 0 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: paraćin Motocikl: suzuki TS50x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Nemanja Marković iz paraćina mlad čovek varioac i auto limar lakiler automobila od skoro imam interesovanje za motore imam motor u vranjskoj banji ali nemam kako trenutno da ga dovezem ali počinje sezona tako da ga uskoro dovozim u pitanju je motor za početnike ts50 rado pomažem ljudima i volim drustvo ko zeli druzenje moze na poruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 16, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Nemanja Marković iz paraćina mlad čovek varioac i auto limar lakiler automobila od skoro imam interesovanje za motore imam motor u vranjskoj banji ali nemam kako trenutno da ga dovezem ali počinje sezona tako da ga uskoro dovozim u pitanju je motor za početnike ts50 rado pomažem ljudima i volim drustvo ko zeli druzenje moze na poruke Pozdrav moto kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Maj 16, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...