nash 488 Napisano April 5, 2015 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bih mogao da kupim mehanicki brojac? Treba mi za mlin za espresso kafu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 5, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ko jos kotrolise potrosnju kafe(radnike) sa brojacem. Vidi u ovoj temi, mislim da StevanB servisira aparate pa je u toj materiji pa ti verovatno moze pomoci. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/49317-espresso-aparat/page-2?hl=%2Baparat+%2Bza+%2Bespreso#entry1441457 POgledacu i ja u magacinu ako ima jos neki mlin pa ti javljam ako pronadjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 5, 2015 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam Stevanu PP. Ne kontrolisem konobare, imam potpuno poverenje u njih, (nemoguce ali tako je) :-) . Jednostavno volim da je sve ispravno ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 5, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan u poslu sto se tice druge recenice., ali znas ti sigurno sta i kako radis . Pogledacu veceras pa ti javljam Edit: A mozda si ti sam svoj konobar , i tad bi trebalo da se kontrolises 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mlin La San Marco??? IMAM!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...