djolji 1305 Napisano Maj 27 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09, R1300 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2016 g. Tacno 10 godina ga vozim i presso 76000km i nikada mi se ta lampica nije upalila. Mozda je fabricki neispravna 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 357 Napisano Jun 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Od skoro sam i ja vlasnik Tracera pa jel moze neko da me ubaci u viber grupu? Predjoh sa Honde na Yamahu 0693366888 Promenio Jun 6 član Wildserbian Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2767 Napisano Jun 6 Mr., 664 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Wildserbian said: Pozdrav svima. Od skoro sam i ja vlasnik Tracera pa jel moze neko da me ubaci u viber grupu? Predjoh sa Honde na Yamahu 0693366888 Dodan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17403 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Integrisan, 8652 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra prilika ko hoće odličnog Tracera iz domaćinske kuće. Prijatelj prodaje lep primerak. Dugogodišnji vlasnik. 2017 god. 48000 km, registrovan celu sezonu i još četiri meseci naredne godine. Kupljen je od prvog vlasnika koji ga kupio novog kod nas. Urađen je opsežan servis u ovlašćenom. Promenio pre 9 sati član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 129 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Jel menjao neko sundjere u vozacevom sedištu I gde?Trenutno mi je gel ali previše tvrdo. Vozio sam skoro RS do Atine i nisam osetio put pa hoću tu mekoću. Sent from my 2407FPN8EG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 129 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Dobra prilika ko hoće odličnog Tracera iz domaćinske kuće. Prijatelj prodaje lep primerak. Dugogodišnji vlasnik. 2017 god. 48000 km, registrovan celu sezonu i još četiri meseci naredne godine. Kupljen je od prvog vlasnika koji ga kupio novog kod nas. Urađen je opsežan servis u ovlašćenom. Koja li je cena? Informativno pitam. Ja moj nisam uspeo da prodam, a hteo sam da ga dam i za 7700.Sent from my 2407FPN8EG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...