Jump to content

Moto Zajednica

honda cb 50

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Već duže vrijeme razmišljam o nabavci motora na kojem bih savladao osnove prije prelaska na nešto veće, a i da imam jeftino i pouzdano prevozno sredstvo na jraćim relacijama. Dakle, treba mi nešto do 50ccm i sa manuelnim mjenjačem. Od APN-a sam odustao iz mnogo razloga pa sam tražio dalje. Naišsao sam na dva starija modele Honde. SS 50 i CB 50. Prvi nigdje u regipnu nisam našao da se prodaje, a drugi sam našao jedan, i to relativno blizu mjesta gdje živim.

Pretražio sam internet ali je informacija iz prve ruke jako, jako malo pa me zanima zna li iko od vas nešto više o pvom motoru? Pno što ja znam je da ima 50ccm, 6 KS i da je četvorotaktni motor...i to je sve.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 775 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

Motor od 50 ccm i nije nešto sa čime ćeš se usrećiti. Ako si polagao za A kategoriju ili ako ćeš polagati vozićeš motor od 125 ili više kubika. Dakle 125 kubika neka ti bude minimalna kubikaža o kojoj treba da razmišljaš (osim ako još ideš u osnovnu školu :moto3: ). Kontaktiraj ljude iz svoje okoline koji voze motore i pitaj ih za savjet, zamoli da ti daju da probaš neki manji motor...

Batali te egzotične motorčiće na koje ćeš izgubiti i novac i vrijeme.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja