demro.st 435 Napisano Decembar 14, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dal neko zna kako da se instalira signalno svetlo za akumlator na yamahi tdm posto nema a trabalo bi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ti ne prodaješ taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Covek hoce da resi problem, ne da uvaljuje dalje kao sto su njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 15, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Covek hoce da resi problem, ne da uvaljuje dalje kao sto su njemu... tacno tako pomirio se sa sudbinom svi ovde na forumu imaju samo reci pohvale za tdm pa nisam ni ja takav baksuz da bas nista ne valja ovaj moj ve de ovaj 3 de tako da sam resio ima da ga sredim kai vi sto vozite vase tdm-ove na bivsem motoru u pitanju bila yamaha virago imao sam izvedene kablove za kontrolu punjenja akum pa bi to sad isto hteo da uradim ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 15, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ti ne prodaješ taj motor? odusto sam od prodaje .druzicu se s vama ako me primite hvala ja sam janko iz Kisaca kod NS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...