petarpan 0 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan aprilija pegaso trail 650 2006 soft enduro bajk 11000 km,sa nosacima bocnih i gornjeg kofara 3 givi maxi kofera pokrivka rezervoara,kozna 6000 evra petar vujanic 063688 588 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozete li mi reci zasto prodajete motor. Ja Vas to pitam zato sto imam iti takav, pa me interesuje Vase misljenje i iskustvo sa tim motorom. HVALA!!! 3OPAH Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarpan 0 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa evo zorane ovako... jako sam zadovoljen tim motorom,isao sam na more,po planinama,par puta na durmitor i svuda po gradu.ako ga posmatram kao univerzalni motor,on ima jako lepe osobine...soft enduro je lep za sveasta,unutra je jamahim agregat od xt koji su pojacaji italijni sa par konja vise...dizajn je prelep..mene nikad nije izdao i pruzio mi je puno lepih trenutaka...zaista lep karakter u ubrzanju,zabavan bajk...divan za vikend putovanja...medjutim ako zovek pozeli nesto vise u snazi,komforu i putnim karakteristikama i drugar mu po dobroj ceni ponudi bmw 1200 gs,onda je jasno koji je potez logican. i dalje mislim da je pegaso,mitski krilati konj,bolji za grad,ali cim se izadje na put sa bmw razlika postaje jasna...bolja ciklistika,veca snaga,lepsi konfor,pouzdaniji proizvodjac,grejaci rucica,kardan,eto razlika u novcu je velika,a kako zelje rastu nijanse postaju vazne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan HVALA LEPO ! Upasio bi se da je neki drugi razlog. Ovako SRECNO sa novim motorom! 3OPAH Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan unutra je jamahim agregat od xt Nije to Yamahin agregat.To je Minarelijev agregat, Yamaha ga samo ugradjuje u xt-a i mt-a 03 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan unutra je jamahim agregat od xt Nije to Yamahin agregat.To je Minarelijev agregat, Yamaha ga samo ugradjuje u xt-a i mt-a 03 Rotax-ov. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan unutra je jamahim agregat od xt Nije to Yamahin agregat.To je Minarelijev agregat, Yamaha ga samo ugradjuje u xt-a i mt-a 03 Rotax-ov. Gresis druze. Zadnji model sa rotaxovim agregatom je model za 2005-u, a model za 2006-u, koji nosi naziv TRAIL, je potpuno redizajniran i ubacen je Minarelijev agregat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan unutra je jamahim agregat od xt Nije to Yamahin agregat.To je Minarelijev agregat, Yamaha ga samo ugradjuje u xt-a i mt-a 03 Rotax-ov. Gresis druze. Zadnji model sa rotaxovim agregatom je model za 2005-u, a model za 2006-u, koji nosi naziv TRAIL, je potpuno redizajniran i ubacen je Minarelijev agregat. Mislim da ne grijesim. Samo ja pricam o Yamahi, koja u XTR i XTX stavlja Rotaxove motore, a zakleo bih se i da je slucaj sa Pegasom. Bar mi se cini da sam tako citao u Motopulsu, u jednom broju koji je radio test 4 SuperMoto modela, Ktm, Yamaha, Husqvarna iiii BMW Xmoto, cini mi se. A imam kuci dvobroj iz Januara, sa modelima za 2008 godinu, pa cu da se javim popodne, sad sam na poslu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan unutra je jamahim agregat od xt Nije to Yamahin agregat.To je Minarelijev agregat, Yamaha ga samo ugradjuje u xt-a i mt-a 03 Rotax-ov. Gresis druze. Zadnji model sa rotaxovim agregatom je model za 2005-u, a model za 2006-u, koji nosi naziv TRAIL, je potpuno redizajniran i ubacen je Minarelijev agregat. Mislim da ne grijesim. Samo ja pricam o Yamahi, koja u XTR i XTX stavlja Rotaxove motore, a zakleo bih se i da je slucaj sa Pegasom. Bar mi se cini da sam tako citao u Motopulsu, u jednom broju koji je radio test 4 SuperMoto modela, Ktm, Yamaha, Husqvarna iiii BMW Xmoto, cini mi se. A imam kuci dvobroj iz Januara, sa modelima za 2008 godinu, pa cu da se javim popodne, sad sam na poslu Procitaj ti malo bolje , pa ces videti da se u XT-a ugradjuje minarelijev agregat,kao i u pegasa od 2006-e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, nisam bio u pravu. Provjerio sam i kolega PetarPan je u pravu. Izvinjavam se jos jednom. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan u ovom motoru je francuski minareli agregat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pa ces videti da se u XT-a ugradjuje minarelijev agregat,kao i u pegasa od 2006-e. ugradjuje se od 2005. koliko ja znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...