Jump to content

Moto Zajednica

*PRAVI BAJKER NECE KUPITI MOTOR SUMNJIVIH PAPIRA* !!!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Gsx-R 600

Moje misljenje je da ko smatra sebe za pravog bajkera--motoristu, nije pravi motorista ako kupi motor bez papira ili sa prekucavanim brojevima i pravljenom laznom saobracajnom dozvolom........pisite o tome malo da vidim vasa misljenja.........evo i moje motorce malo da se vidi....U PITANJU JE SUZUKI GSX-R 600 2002" I VEOMA SAM ZADOVOLJAN NJIME..... NE BIH GA MENJAO.... ;)8)

post-2596-12878993759002_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 23 postova

Sigurno ste culi rezim u INOSTRANSTVU zaustavljanje vozila na putu  i  pregledanje brojeva sasije i motora na automobilima, mao i na motorima. Oni to rade tako sto premazu broj motora specijalnom tecnoscu gde se odmah poznaje ako su brojevi prekrivani tj. prekucavani novi. Na licu mesta se oduzima motor ili automobil..takodje sledi privodjenje kao za najveceg kriminalca. Ljudi USKORO ce ovo poceti i kod nas zato se nemojte saliti da kupujete motore SKINUTE sa osiguranja ili ukradene ..... DOBRO proverite sta i od koga kupujete. !!!!!

• U prolazu, 23 postova

Tablica mi je mala rucne proizvodnje jer to svi imaju u nasem kraju pa i sire ali ispod sedista nosim veliku originalnu za svaki slucaj !!!!!

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Tablica mi je mala rucne proizvodnje jer to svi imaju u nasem kraju pa i sire ali ispod sedista nosim veliku originalnu za svaki slucaj !!!!!

Pozdrav i od mene...

Koja je razlka između prekucavanja brojeva šasije i duple/ručno proizvedene tablice? Mislim, za nas koji imamo regularnu?  ;D

Originalna se postavlja po zakonu a ne za svaki slučaj. U mom kraju (Srbija) zakonom je propisano kako izgleda, ko izdaje i gde se postavlja tablica. Za tvoj kraj ne znam, ali mislim da grešite ;)

• U prolazu, 23 postova

Mislim da je razlika ocigledna. Ako ste kupili motor sa prekucanim brojevima jer ako krene kontrola  kao u inostranstvu oduzimanje motora i krivicna prijava kao i hapsenje vam ne gine. Sto se tice male tablice to je vise estetski zato se ne odgovara krivicno, a retko i kada ce vas panduri kazniti.... u Bg-u svaki treci motor ima malu tablicu........toliko

• U prolazu, 23 postova

** MA JA MISLIM DA CU  SKINUTI TABLICU SA MOTORA U OSTALOM STA CE MI ???  KAO STO RECE JEDAN MOJ PRIJATELJ DOVOLJNO SMO SPOSOBNI DA PREPOZNAMO SVOJ MOTOR I BEZ NJE ****  !!!!!!  ;D    8)    ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja