Arakis 5847 Napisano Avgust 26, 2014 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno nov, neotpakovan, sim free (radi sa svim GSM karticama), full pakovanje, 24 meseca pisana garancija. Detaljniji podaci OVDE Cena 145E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za ovaj telefon, pre par meseci sam kupio jedan od kolege sa foruma, i prezadovoljan sam ! Za ove parice odlična kupovina ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno nov, neotpakovan, sim free (radi sa svim GSM karticama), full pakovanje, 24 meseca pisana garancija. Detaljniji podaci OVDE Cena 145E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate jel jos aktuelan, i jesi li iz NS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Septembar 8, 2014 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iz Bgd sam Nema više Xperie, otišla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...