markone 455 Napisano Februar 22, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan pa vi se spremate kao da idete na put oko svijeta ;D pa cuj ;D nama Lalama je Batočina skoro nakraj sveta ;D Steta sto necu stici da odem po malo kulena da podelim po jugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje auto-putem, da sto pre stignemo. Ipak je februar jos uvek, a dan ne traje dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 22, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Bolje auto-putem, da sto pre stignemo. Ipak je februar jos uvek, a dan ne traje dugo. Verovatno ćemo i u povratku da idemo auto putem da bi uštedeli na vremenu i imali više vremena za druženje. Biće dana za obilazak sporije deonice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 22, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan bokilic i ja smo u 12h u batochini... Easy Rider, hocesh da se spichish ti do kg-a da odemo zajedno do svilajnca kod bokija pa onda do batochine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan pa vi se spremate kao da idete na put oko svijeta ;D pa cuj ;D nama Lalama je Batočina skoro nakraj sveta ;D Steta sto necu stici da odem po malo kulena da podelim po jugu Nema potrebe da forsiramo ... sto je brzo to je kuso ... mozemo i da odlozimo malo put ... dok ne nabavis taj kulen ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg208366#msg208366 date=1203697110] bokilic i ja smo u 12h u batochini... Easy Rider, hocesh da se spichish ti do kg-a da odemo zajedno do svilajnca kod bokija pa onda do batochine? Vi blizi bi mogli da dodjete i koji minut ranije, da ne kazem pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg208366#msg208366 date=1203697110] bokilic i ja smo u 12h u batochini... Easy Rider, hocesh da se spichish ti do kg-a da odemo zajedno do svilajnca kod bokija pa onda do batochine? Vi blizi bi mogli da dodjete i koji minut ranije, da ne kazem pola sata. Kako sada stoje stvari izgleda da krecem, smo cu jos videti dal ce jos neko samnom jer su svi zauzeti, u subotu potvrdjujem dal krecem a ako krecem verovatno cu biti tamo oko 11:30-12:00h. Sta mislis koliko ima km od Mladenovca do Batocine, da bi izracunao vreme kretanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 22, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg208366#msg208366 date=1203697110] bokilic i ja smo u 12h u batochini... Easy Rider, hocesh da se spichish ti do kg-a da odemo zajedno do svilajnca kod bokija pa onda do batochine? Vi blizi bi mogli da dodjete i koji minut ranije, da ne kazem pola sata. Kako sada stoje stvari izgleda da krecem, smo cu jos videti dal ce jos neko samnom jer su svi zauzeti, u subotu potvrdjujem dal krecem a ako krecem verovatno cu biti tamo oko 11:30-12:00h. Sta mislis koliko ima km od Mladenovca do Batocine, da bi izracunao vreme kretanja? okop 60km auto-putem i oko 85km sporednim putem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 22, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg208366#msg208366 date=1203697110] bokilic i ja smo u 12h u batochini... Easy Rider, hocesh da se spichish ti do kg-a da odemo zajedno do svilajnca kod bokija pa onda do batochine? Vi blizi bi mogli da dodjete i koji minut ranije, da ne kazem pola sata. Vlado, imam ja tvoj broj pa cemo da se chujemo sutra ili u nedelju kad stignem kod bokija da ti javimo kad dolazimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi iso sporednim putem do Lapova pa bi se u Lapovu ukljucio na auto put, a od Lapova do Batocine ne bi trebalo da ima mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ukljucujes na autoput, nema potrebe. Od Lapova do Batocine nema mnogo, a i zgodnije je za dolazak u centar Batocine gde Vladamir stanuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi iso sporednim putem do Lapova pa bi se u Lapovu ukljucio na auto put, a od Lapova do Batocine ne bi trebalo da ima mnogo... lapovo batocina 3 do 5 kilometra,,sitnica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg208366#msg208366 date=1203697110] bokilic i ja smo u 12h u batochini... Easy Rider, hocesh da se spichish ti do kg-a da odemo zajedno do svilajnca kod bokija pa onda do batochine? Vi blizi bi mogli da dodjete i koji minut ranije, da ne kazem pola sata. Kako sada stoje stvari izgleda da krecem, smo cu jos videti dal ce jos neko samnom jer su svi zauzeti, u subotu potvrdjujem dal krecem a ako krecem verovatno cu biti tamo oko 11:30-12:00h. Sta mislis koliko ima km od Mladenovca do Batocine, da bi izracunao vreme kretanja? 58 kilometara smo udaljeni sad sam proverio na GPS navigaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ukljucujes na autoput, nema potrebe. Od Lapova do Batocine nema mnogo, a i zgodnije je za dolazak u centar Batocine gde Vladamir stanuje. Potpuno tacno. P.S. Lalajko druze, jel dolazis i ti sa kontinentom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ukljucujes na autoput, nema potrebe. Od Lapova do Batocine nema mnogo, a i zgodnije je za dolazak u centar Batocine gde Vladamir stanuje. Potpuno tacno. P.S. Lalajko druze, jel dolazis i ti sa kontinentom? Na zalost ne. Moram da budem u Beogradu. Znam da ce se kod tebe carski provesti svi koji dodju. I zao mi je sto nece biti duela YBR vs. R25... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ukljucujes na autoput, nema potrebe. Od Lapova do Batocine nema mnogo, a i zgodnije je za dolazak u centar Batocine gde Vladamir stanuje. Tako ce i biti, prolazio sam jednom kombijem tuda ali se nesto bas ne secam kakav je bio put, ali nikakav problem, ako budem krenuo snacicu se... Trebalo bi od prilike oko 10:30 da krenem iz Mladenovca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako stoje stvari i Arnold ide ;D Danas sam servisirao Triumpha tako da je spreman za sezonu! Marcone ja i ti se cujemo u Subotu ok.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako stoje stvari i Arnold ide ;D Danas sam servisirao Triumpha tako da je spreman za sezonu! Marcone ja i ti se cujemo u Subotu ok.Pozdrav Pa vidim bice ljudi...Arnolde, taman i da popijemo ono pice sto smo dogovarali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Februar 22, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja za nedeljnu voznju. Nadam se da nije problem. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Markone u koje vreme se planira povratak da se usemimo mi koji budemo u BG-u?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informativno kakve su procene? Tj. sta mislite kad bi se razilazili i polazili kucama? Po mojim insajderskim informacijama oko 17 ili 18h bi mogli da se nadjemo u BG sa urednickom ekipom (ili bar delom). Ne bi bilo lose da se u NS vratimo najkasnije do 20h? Meni je pumpa Zmaj ok ako oni iz BG hoce da se vozaju po autoputu? Ja vec pitao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Znaci polazak nazad oko 16h po srednje-evropskom vremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nego vlado cinimi se da se mi znamo,,posto sam ja iz sv,,bese znas slavisu krunica i kompaniju ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Februar 22, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih i ja da idem. Znaci ona jugopetrolova prva do tempa i kvantasa,jel tako? Imam jos jedno pitanje-Hocete li placati putarinu? Ja sam danas bio do Svilajnca i nazad i za putarinu dao 620din,odnosno 310 u jednom pravcu,a do Batocine bi bila bar 400 u jednom pravcu. Pitam danas onog sto radi na naplatnoj rampi jel placaju motori,a on kaze ovi iz Svilajnca nisu placali pa su im stigle prijave?Jel to istina? Izvinjavam se za mali off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 22, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg208366#msg208366 date=1203697110] bokilic i ja smo u 12h u batochini... Easy Rider, hocesh da se spichish ti do kg-a da odemo zajedno do svilajnca kod bokija pa onda do batochine? Pa ne znam , verovatno necu moci rano da krenem , pa mi je najbrze da spicim autoputem do Batocine ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...