markone 455 Napisano Februar 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Da, da! 9h polazak iz ulice Modene u centru! Dakle sastanak je od 8:30 do 9h i polazimo. Nema čekanja i nema zadržavanja. Ko ne stigne na polazak nek nas lovi po autoputu. ;D U BG smo oko 10h. Mislim da nema smisla praviti pauzu između. Ali to dogovaramo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Znaci tema AKTUELNA. Ponovo radi bioskop! Markone ima probiker RACE cizme i spreman je za put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, s obzirom da sam jos u fazi ozdravljanja onda moram da preskocim duzi put...malo cu se provozati po NS-u i to mi je to ali cu pokusati barem da dodjem da vas ispratim i da se podsetim grupne voznje. Mada, ako se nakljukam nekih vitamina i nabavim i ja barem pantalone.... P.S. Markone, koliko si platio cizme? Baci mi PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Djenerale, samo se ti nakljukaj vitaminima i lekicima i bices spreman za put. Bez brige, pa necemo mi da ti radimo anti-doping kontrolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 21, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan @Vladamir, dimac, bokilic, easy rider, tiniauto, sstruja i ostalima koji su blizhe batochini shta mislite da se mi nadjemo negde izmedju pa da se provozamo do velike plane recimo i da se nadjemo sa putnicima iz bg-a i ns-a? ??? npr. easy rider dodje do kragujevca pa nas dvoje do vladamira i tako do velike plane gde nas chekaju ovi iz mladenovca? P.S. ja nisam za to da se dimac i ostali sa slabijim motorima odvajaju od nas, mislim da treba da idemo zajedno pa makar i 60km/h - ja nisam za odvajanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan P.S. ja nisam za to da se dimac i ostali sa slabijim motorima odvajaju od nas, mislim da treba da idemo zajedno pa makar i 60km/h - ja nisam za odvajanje U bre Boki, pa nisam ja basas tolko spor ;D, ja bez problema mogu drzati 90km/h bilo na auto putu bilo van njega, ali jos ce mo se cuti za nedelju zato sto ja nisam bas siguran a i Tiniauto ima ispracaj u Lazarevcu tako da ni za njega ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg207788#msg207788 date=1203591113] @Vladamir, dimac, bokilic, easy rider, tiniauto, sstruja i ostalima koji su blizhe batochini shta mislite da se mi nadjemo negde izmedju pa da se provozamo do velike plane recimo i da se nadjemo sa putnicima iz bg-a i ns-a? ??? npr. easy rider dodje do kragujevca pa nas dvoje do vladamira i tako do velike plane gde nas chekaju ovi iz mladenovca? P.S. ja nisam za to da se dimac i ostali sa slabijim motorima odvajaju od nas, mislim da treba da idemo zajedno pa makar i 60km/h - ja nisam za odvajanje Mala modifikacija: Prvi deo stoji, do dolaska u Batocinu, ali... tu cekamo i ostale drugare. Zatim idemo u grupnu voznju malo po okolini, nemogu vam reci gde (to je tajna ) samo cu reci da nije daleko (u krugu od dvadesetak-trideset kilometara) naravno svi motoristi dobre volje su dobrodosli. Sto se tice brzine i odvajanja to cemo regulisati tako sto cemo organizovati trku izmedju Dimca i Sstruje a mi ostali cemo za njima u hajku da gledamo i pratimo ishod ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 21, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Mala modifikacija: Prvi deo stoji, do dolaska u Batocinu, ali... tu cekamo i ostale drugare. Zatim idemo u grupnu voznju malo po okolini, nemogu vam reci gde (to je tajna ) samo cu reci da nije daleko (u krugu od dvadesetak-trideset kilometara) naravno svi motoristi dobre volje su dobrodosli. Sto se tice brzine i odvajanja to cemo regulisati tako sto cemo organizovati trku izmedju Dimca i Sstruje a mi ostali cemo za njima u hajku da gledamo i pratimo ishod ;D nisam znao da si planirao vozhnju kad dodjemo kod tebe... u tom sluchaju se ja mogu naci sa ovima koji su juzhno od kragujevca pa da zajedno dodjemo kod tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da! 9h polazak iz ulice Modene u centru! Dakle sastanak je od 8:30 do 9h i polazimo. Nema čekanja i nema zadržavanja. Ko ne stigne na polazak nek nas lovi po autoputu. ;D U BG smo oko 10h. Mislim da nema smisla praviti pauzu između. Ali to dogovaramo... Ne rece gde u BG-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg207788#msg207788 date=1203591113] @Vladamir, dimac, bokilic, easy rider, tiniauto, sstruja i ostalima koji su blizhe batochini shta mislite da se mi nadjemo negde izmedju pa da se provozamo do velike plane recimo i da se nadjemo sa putnicima iz bg-a i ns-a? ??? npr. easy rider dodje do kragujevca pa nas dvoje do vladamira i tako do velike plane gde nas chekaju ovi iz mladenovca? P.S. ja nisam za to da se dimac i ostali sa slabijim motorima odvajaju od nas, mislim da treba da idemo zajedno pa makar i 60km/h - ja nisam za odvajanje Mala modifikacija: Prvi deo stoji, do dolaska u Batocinu, ali... tu cekamo i ostale drugare. Zatim idemo u grupnu voznju malo po okolini, nemogu vam reci gde (to je tajna ) samo cu reci da nije daleko (u krugu od dvadesetak-trideset kilometara) naravno svi motoristi dobre volje su dobrodosli. Sto se tice brzine i odvajanja to cemo regulisati tako sto cemo organizovati trku izmedju Dimca i Sstruje a mi ostali cemo za njima u hajku da gledamo i pratimo ishod ;D :D :D Ne znam dal se Sstruja spremio, ja sam spreman cak sam danas bio na jedan mali trening do Avale... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao sto rekoh na prethodnoj strani, najverovatnije nisam kuci u nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo da vidite sta ste propustili proslig vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Da, da! 9h polazak iz ulice Modene u centru! Dakle sastanak je od 8:30 do 9h i polazimo. Nema čekanja i nema zadržavanja. Ko ne stigne na polazak nek nas lovi po autoputu. ;D U BG smo oko 10h. Mislim da nema smisla praviti pauzu između. Ali to dogovaramo... Ne rece gde u BG-u? Kao što sam rekao ranije: To je na vama iz BG-a da dogovorite. Po meni je najlogičnija neka pumpa na izlazu iz BG jer se tamo možete skupiti svi. I oni sa Novog Beograda a i oni koji žive bliže izlazu... Ajde ljudi predložite neko mesto. Ja ne poznajem Beograd toliko da mogu da vam sugerišem. Računajte da smo oko 10h u BG na tom mestu koje dogovorite. Malo se odmorimo i najkasnije u 10:30 krećemo odatle dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ako u 10:30 krenete sa te pumpe u Beogradu vi ste tek u 12 u Batocini. Da nije malo kasno? Zbog povratka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 21, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ako u 10:30 krenete sa te pumpe u Beogradu vi ste tek u 12 u Batocini. Da nije malo kasno? Zbog povratka. Mislim da nije... jbg nedelja je ;D Pusti nas da odspavamo bar do 7:30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako primate nas iz okoline,gde mi da vas cekamo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ide li se auto-putem, ili preko Mladenovca i Smederevske Palanke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ide li se auto-putem, ili preko Mladenovca i Smederevske Palanke? Imaš rutu na prvoj strani, a predpostavljam da i dalje važi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan ako primate nas iz okoline,gde mi da vas cekamo ??? Zborno mesto u Batočini u centru, na trgu u 12:00h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informativno kakve su procene? Tj. sta mislite kad bi se razilazili i polazili kucama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se bese zove pumpa na auto-putu iznad Bubanj Potoka? Zmaj? Mozemo tu u 10h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Zmaj pumpa je na putu Beograd-Zagreb i postoje Zmaj I i II( ne znam tačno koji je koji) i moj predlog je da se nađemo na zmaju u pravcu grada jer će tuda i proći ekipa iz Novog Sada. Za Novosađane to je pumpa na koju nailazite kada sa Novosadskog auto puta pređete na auto put Beograd Niš U ostalom evo slike za lakše snalaženje Nadam se da je razumljivo, a vreme ostaje u 10h, ako neko ima drugi predlog ok, i ako neko ima neko pitanje neka ga baci na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan OK, kako kaze Dr. Bane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 22, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informativno kakve su procene? Tj. sta mislite kad bi se razilazili i polazili kucama? Po mojim insajderskim informacijama oko 17 ili 18h bi mogli da se nadjemo u BG sa urednickom ekipom (ili bar delom). Ne bi bilo lose da se u NS vratimo najkasnije do 20h? Meni je pumpa Zmaj ok ako oni iz BG hoce da se vozaju po autoputu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 22, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pa vi se spremate kao da idete na put oko svijeta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...