gusar032 7 Napisano Maj 10, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Po mojoj proceni posecenos i organizacija na koreknom nivou od strane pripadnika kluba. Puno pozdrava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Maj 13, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Na tu temu ne bih mogao komentarisati jer sam "domaci" pa nisam imao prilike da zapazim takve detalje..Po mojoj proceni petak je bio vrlo "slab" dok je u subotu po nekoj statistici bilo oko 250-260 motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 20, 2014 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan nigde oglašeno. .nismo ni znali..čak ni na njihovoj fb strani. .jbg Sent from SALVER. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja primetio, nisam hteo da pisem o tome kako se ne bi isticao, ali izgleda bolje da jesam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...