sloboleo 210 Napisano Maj 3, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, interesuje me dali neko drzi vajmarske pticare posto imam zenku koja uskoro trebalo da se pari pa trazim kvalitetnog muzijaka slobodnog za parenje cena naravno stvar dogovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Maj 3, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Imas kupca za stence da znas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 3, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Jasna Savić https://www.facebook.com/barzoiteam?fref=ts Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Maj 3, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Jasna ima zenku zove se Goti inace je to majka od moje kuje ,a za pitatore ce biti cena patos ako sve bude kako treba i ako budem dobro upario kuju inace psi su strasno inteligentni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...