CAJA 1171 Napisano April 18, 2014 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone No.1 Moto pantalone od goretex-a u odličnom stanju jako malo nošene bukvalno su kao nove. Pantalone su vodo i vetronepropusne, poseduju skidajuću postavu tako da su dobre i za hladnije vreme takođe imaju skidajuće protektore na kolenima i butinama. Veličina je Xl ja imam 180cm i 83kg i savršeno mi stoje. Cena:50e Pantalone No.2 Kožne Dainese moto pantalone u odličnom stanju, koža je kao nova poseduju skidajuće protektore na kolenima kao i cimzar oko struka koji se kači za jaknu. Veličina je 48 a osoba na slici ima 170cm i 70kg. Cena:60e Pantalone No.3 Kožne moto pantalone u odličnom stanju kuža je kao nova, poseduju mekane protektore na kolenima i cimzar na zadnjoj strani. Veličina je 56 a ja imam 180cm i 83kg i taman su mi a možda bi mogle i za malo krupnije osobe. Cena 35e Slike su fona pošto hronično nemam digitalac kući,uživo mnogo lepše izgleda.Može slanje pouzećem,može lično(Novi Sad-Novi Bečej na toj relaciji sam).Ako vas nešto dodatno interesuje slobodno pitajte,može zamena za svašta nešto. Moj broj Aleksandar 065 576 12 04 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 18, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su marke prve pantalone? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 18, 2014 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Koje su marke prve pantalone? Prve su dibratex i spolja ovo piše ako ti znači nešto KLIK Treće su marke Gold Wing. Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano April 18, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan To sto si slikao, taj Dieter raugh ili tako nesto. Imam takvu enduro jaknu,nema ko se nije uhvatio za nju, svakom se dopada. Kazu mi da je to npr Hein Gericke ali dizajn tog Dietera i da stoji samo njegov potpis bez HG. Nisam siguran dal je to istina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 18, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse da razaberem sta pise, jbg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 2, 2014 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Prve su prodate! Pošto sam konačno ugrabio slobodnog vremena evo kvalitetnijih slika i približnih dimenzija pantalona: Druge -Unutrašnja strana nogavice 68cm -Spoljašnja strana(skroz od pojasa) 96cm -Širina pojasa okoo 42cm Treće -Unutrašnja strana nogavice 74cm -Spoljašnja strana(skroz od pojasa) 103cm -Širina pojasa oko 46cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 11, 2014 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Prodate su i druge ostale su samo treće! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Maj 11, 2014 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Brend se zove Dieter Brown, odlican kvalitet.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 23, 2014 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pošto treba uskoro da registrujem motor za ove treće cena nije fiksna može eventualno zamena za neke bisage koje bi odgovarale mojoj cbr-ki. Samo da napomenem u slučaju da vam ne odgovara veličina slobodno možete vratiti pantalone a ja ću vama novac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 30, 2014 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Prodate i treće! LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...