Bojssa 1746 Napisano April 17, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj gps uređaj iz naslova teme. Uređaj je bukvalno kao nov jer nije korišćen više od 5 puta, stoji mi već godinu ipo dana u torbici jer mi je totalni višak, imam još dva uređaja koje koristim, manji za grad i veći za putovanja, pre neki dan mi je istekla garancija. Sa displeja još uvek nije skinuta ni folija, nema nikakvih oštećenja i mana. Uz uređaj dajem sve što sam dobio plus torbicu i SD mikro karticu klase 10 od 4GB. Sam uređaj ima svoju memoriju od 4GB na kojoj je iGO8 sa mapama Topmap 2012 Q4 a na SD sam stavio iGO Primo 2.2 International sa Navteq mapama, takodje mislim da su 2012 Q4 tako da imate u jednom uređaju dva programa pa birajte. Mape su koliko se sećam u glavnom većeg dela Evrope osim Rusije, Danske, Norveške i drugih daljih zemalja ali po želji ćuvam staviti i to. Uređaj pušta video fajlove i muziku, ima blutut, fm transmiter itd itd... Cena 7.000 RSD. Ako ima zainteresovanih pišite na PM ili na 062/473-999. Naj bolje je lično preuzimanje kod mene u Borči ili u Bg, kako bi izbegli neke eventualne nedoumice i videli uređaj iz prve ruke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano April 21, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Može i za 6.000 rsd bez moje SD kartice ako imate svoju! Uređaj ima i svojih 4gb memorije pa može i bez SD.. Gratis ubacujem nove Navteq-Here 2013, 3-kvartal mape Evrope! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 22, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan kupio prosle god pred letovanje 2go547, prezadovoljan sam a ova tvoja izgleda kvalitetnije od ove moje,preporuka i za model i za cenu,sobzirom da sam ja moju platio 10.000din,tih 6000din je dzabana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano April 22, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan kupio prosle god pred letovanje 2go547, prezadovoljan sam a ova tvoja izgleda kvalitetnije od ove moje,preporuka i za model i za cenu,sobzirom da sam ja moju platio 10.000din,tih 6000din je dzabana Slazem se drugar, uredjaji su jako dobri samo ako se ne varam tvoj nema blutut ili fm transmiter? Ja sam ga tada platio nesto blizu 11 hiljada a bio je bez programa i mapa.. :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 22, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan fm ima,a blutut neznam stvarno,verovatno nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 22, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ima i bluetooth, pogledajte malo na netu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano April 23, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ima i bluetooth, pogledajte malo na netu. Ovaj 547 definitivno nema blutooth, izlistao sam specifikacije a i logicno je jer bi na kraju imao oznaku b. :-) Blutut je Ok, koristio sam par puta i vrsi super posao kao hendsfree samo ne volim kada svi u autu slusaju ono sto pricam telefonom pa ga i nisam mnogo praktikovao... ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 26, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, 5.500 rsd bez sd kartice, 6.000 rsd sa sd karticom, klasa 10! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 19, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, 5.000 rsd sa mapama na internoj memoriji od 4 gb. Sa SD karticom klasa 10, 5.500 rsd! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 22, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Navigacija prodata. Moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...