zoxbl 70 Napisano April 27, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan dodji bandolero pa ćemo asfaltom u travnik na najbolje ćevape,ima ovdje lijepog asfalta,ja sam ti jedini nesretnik iz RENEGADE koji je još na cesti i odupirem se ovim blatarima!! imamo i mi gdje dok oni oru i bave se poljoprivredom po brdima i dolovima!! Jeli bmw sastavljen ili je jos u garazi? Nazalost jos je u garazi. Veliko otkrivanje tog remek dijela je pomjereno za 1.8.2014 i desiće se na Ušću u beogradu.Gostovaće mnogi ugledni ljudi iz moto svijeta a najavljeno je i da će Vučić Doći :lol: :lol: :moto3: Sta je radio cjelu zimu Pokusavao nagovoriti oskara da vozi po cesti :moto3::zvizduk::zvizduk: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1303 Napisano April 27, 2014 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan je..ga ne funkcionišem zimi! niti šta radim zimi! do engurijade ce biti u kompletu,al to je za sada tajni projekat mali zmaj castom shop junior,senior... nešto!! i naravno da vučić dolazi,i dodik,što se podrazumjeva!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 28, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Prije 2-3 dana sam posjetio ove krajeve (BL - Mrkonjic), vozio sam se samo asfaltom i mogu samo reci da i oni koji ne slizaze sa asfaltiranih puteva imaju razloga da dodju na ovu manifestaciju... Zasto se nisi javio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano April 30, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kriv sam, priznajem Sa igorom sam se vec cuo, i on mi je postavio isto pitanje kao i ti, tako da vam se javljam sledeci put sigurno ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 1, 2014 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Nego, za koliko šatora ima mesta Javlja mi se da će nas fanova odavle krenuti više a nije u redu da ENGURAŠI trpe zbog nas Ima dovoljno mjesta za satore, samo je kapacitet soba ogranicen. da dopunim cjenjenog kolegu. za satore imamo na raspolaganju negdje oko 400 hektara livade, dakle oko 50.000 šatora. Da ne bude malo? Aj uzdravlje, odosmo na Uranak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 1, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavjestim cjenjeno drustvo da sam danas pukim slučajem otkrio Enduro Poligon i to krugu komplexa gdje cemo spavati i odrzati cjelovečernje oblokavanje i slične bajkerima mile aktivnosti koje inače normalni ljudi ne rade Poligon je extra i nalazi se nekih 900 metara od mjesta gdje je već spomenuto mjesto za spavanje&oblokavanje evo ima i slika (Powered by frubar.net) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 5, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna sa EnRUTE EnGURA 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo "engurali" proteklog vikenda , mokrih nogu i čarapa nije nedostajalo... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan A imali smo i malo prinudnog ateriranja zvanog "black Kle down" ! Srećom, sve se završilo sa par ogrebotina. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Svešteniče, daj rutu u .KML fajlu ako nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 7, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ruta je iznenadjenje i ne smije se mnoziti , kopirati i distribuisati bez odobrenja vijeća staraca na sastanku uz Gajbu Pive :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 7, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Svešteniče, daj rutu u .KML fajlu ako nije problem. Bice za koji dan, ne stizem od posla ni procitati forum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ruta je iznenadjenje i ne smije se mnoziti , kopirati i distribuisati bez odobrenja vijeća staraca na sastanku uz Gajbu Pive :lol: :lol: Tajnost dokumenta i podataka zagarantovana! Svešteniče, daj rutu u .KML fajlu ako nije problem. Bice za koji dan, ne stizem od posla ni procitati forum Opusteno, kad stignes u neko dogledno vreme. Ne znam odakle cu da vam banem, pa da ne idem istom dzadom dva puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 8, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Busmane jel dolaziš ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlja, od 01.07. svi putevi vode ka Banjaluci po principu *preko prece - naokolo blize*. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 9, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene u izvidnici za nedelju dana, ako ima raspoloženih za druženje, kampujemo pored Vrbasa . Prepoznaćete rat-papriku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene u izvidnici za nedelju dana, ako ima raspoloženih za druženje, kampujemo pored Vrbasa . Prepoznaćete rat-papriku Dogovoreno ! Kad tacno dolazis ? I ne znam samo kako ce ove padavine koje najavljuju uticati na tvoj dolazak, ako dolazis motorom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 10, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo u petak, tj bar bi trebalo, javiću planove kada se ustale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 10, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos mjesec i po i eto nas po sumama i gorama... :moto3: Doslo vrijeme da se pocnemo prebrojavati . Zamolio bih sve koji se upisuju da pored imena stave i da li planiraju da spavaju u sobama ili kampuju, da mozemo planirati. 1. Svestenik (KLE 500) 2. Oskar BL (XT660R) 3. IgoraK (XRV 650) 4. Dzons_BL (DR 750) 5. Nengo (KLE 500) 6. Rammstein (XRV 650) 7. Lj_zrilic (KLE 500) 8. Zoxbl (TA 650) @Busman, nisam zaboravio .gpx, bice u ponedeljak, zaboravio sam laptop u firmi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 11, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam malo po Print Screen-u iz tvog prvog posta tako da ne moras da se mucis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 11, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svestenik (KLE 500) 2. Oskar BL (XT660R) 3. IgoraK (XRV 650) 4. Dzons_BL (DR 750) 5. Nengo (KLE 500) 6. Rammstein (XRV 650) 7. Lj_zrilic (KLE 500) 8. Zoxbl (TA 650) 9. Bandolera + Bandoloero (šator) Ako bude nekih izmena, javićemo na vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 12, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 100% zelje da prisustvujem (mecite me na spisak) ... planiram da nosim kamp opremu, ali ako pada kisa ...ipak cu da izaberem krevet. Postoji neki dogovor i da dodjem kolima i prikolicom sa Kvarishom , da ne troshimo chepove do BL... ondak nema frke mogu i u kolima da spavam. Tako da sto se mene tice , sve je otvoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 12, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan primljeno k znanju! 1. Svestenik (KLE 500) 2. Oskar BL (XT660R) 3. IgoraK (XRV 650) 4. Dzons_BL (DR 750) 5. Nengo (KLE 500) 6. Rammstein (XRV 650) 7. Lj_zrilic (KLE 500) 8. Zoxbl (TA 650) 9. Bandolera + Bandoloero (šator) 10.VladaSD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Maj 12, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svestenik (KLE 500) 2. Oskar BL (XT660R) 3. IgoraK (XRV 650) 4. Dzons_BL (DR 750) 5. Nengo (KLE 500) 6. Rammstein (XRV 650) 7. Lj_zrilic (KLE 500) 8. Zoxbl (TA 650) 9. Bandolera + Bandoloero (šator) 10.VladaSD 11. Icatenej + moja lepša polovina (Cagiva Canyon 600) (bićemo u rodbini tako da smeštaj ne treba) btw. Sad u petak idemo žena, ja i stariji klinac za Banja Luku - imamo neku svadbu u subotu. Ako bude prilike u petak popodne/uveče i neko od ekipe bude raspoložen za piće, javite mi na PP da se čujemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...