yamahafz1 1 Napisano Mart 10, 2014 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Yamahu fz1 2007 godiste 1000 kubika ali imam jedan problem koji nemogu nikako da resim pali mi se lampica u obliku pumpe (check engine) i kada se upali motor nece lepa da vuce i ugasi se na leru i kada se ugasi ja pokusam da ga startujem ponova on nece i kupio sam nov akumulator i opet isto ako bi mogli da mi pomognete nekako? Hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Mart 10, 2014 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sa punim rezervoarom jesi pokusao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 10, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Treba iscitati gresku koja je....tako ce se znati sta je u pitanju ....ovako moze svasta biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...