Jump to content

Moto Zajednica

Chronomaniac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    67
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Chronomaniac

  1. Momci, jel bi mogao neko da mi kaze visinu sedista ovog motorica. Niska sam i ne mogu nista vislje od 790. Presudno je za kupovinu.
  2. Pozdrav, Je'l ima neko da prodaje Peda TEK 250. Jelena
  3. U temi ne pise da je potreban savet, organizator, sudija ili slicno, pise potrebne devojke, al ajde, diskutujete, skup benzin. Projekat zvuci interesantno. Srecno Cope!
  4. Isti scenario se dogodio pre 20tak godina jednom poznaniku. Taj se provlacio svaki dan, jednom je lose procenio. Saucesce porodici.
  5. Ne bih ni pitala da ih imam, ali nazalost prethodnom vlasniku je jedna ispala, a najverovatnije nisu iste. Ako je neko menjao i zna model, bilo bi mi od velike pomoci.
  6. Ako moze mala pomoc, trebaju mi plocice za qingqi gm125 gy 2b, ako neko zna koja im je tacno sifra, kako da trazim na netu, u radnji. Hvala unapred.
  7. Jel ima neko posao za coveka ili samo imate "sugestije".
  8. Hvala koleginice, i tebi srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem.

  9. Jel ovakav? http://www.motoplanete.com/yamaha/zoom-700px/yamaha-XJ6-n-2013-700px.jpg Sorry za off. Srecno sa prodajom.
  10. Zasto ti je sumnjivo da motor 20 i kusur godina star kosta 1300 e?
  11. Vidim da je stari oglas, ali mi ponestaje ideja gde da trazim. Je l' ti mozda ostao neki prednji blatobran.
  12. Kupujem prednji metalni blatobran. Tocak je 21 a mozda bi pasovao i od nekog malo manjeg. Bitno je da je poprecni presek blatobrana obao, tj da nema ostrih ivica sa leve i desne strane gume. Dubina, sirina, duzina, nacin kacenja...to mi je nebitno, brusilica i aparat za varenje ce da odradi ostalo.
  13. U Gepardu (NS) moto cizme, zenstvenije jos nisam videla. Broj 36 za 4000 din. Prelepe su, nazalost ne i moj broj :( Ako nekoj koleginici treba...

    1. Prikaži prethodne komentare  4 more
    2. Chronomaniac

      Chronomaniac

      Ne znam da li imaju online prodaju, cisto sumnjam. Crne su. Najbolje bi bilo da se pogleda licno, meni su prelepe vama ne moraju biti.

    3. barby

      barby

      nasla sam broj radnje,pozvacu ih i dogovoriti se sa njima.hvala sto si javila za njih

    4. barby

      barby

      nasla sam broj radnje,pozvacu ih i dogovoriti se sa njima.hvala sto si javila za njih

  14. Moze i Inox debljine 4-5mm, 25cm x 25cm
  15. koliko ima rupa, koje su dimenzije?
  16. Poslala sam podatke coveku sa oglasnika i od tada mi se nije javio, verovatno nema. Po katalogu koji je Markone postavio, pronasla sam nekoliko motora da se mere poklapaju. Jedino sto katalog nema osni razmak izmedju dve dijagonalne rupe, pa bi to dodatno trebalo proveriti. Yamaha DT 50 R 2000/02 Aprilia Pegaso 50 92/05 Aprilia RX 50 92/05 Aprilia Tuareg 50 88/89 Mislim da sam s'tim malo suzila pretragu. Ako neko ima kocioni disk od jednog od gore pomenutih motora i zeli ga prodati...
  17. Chronomaniac

    Nova kaciga

    Ja sam se bila zaljubila u njihov flip up, i isto pitanje sam postavila ali se niko nije javio. Dodatni problem je sto nema velicina osim ako si standardni xl, a nece da naruce manju/vecu.
  18. Naravno da bi bilo lakse, ali je problem sto je motor rucno radjen a ja ne znam od kog je motora tad stavljen komplet tocak sa diskom. Ako saznam stavicu vise detalja. Ako imas vise komada i malo strpljenja pusti broj na pp pa cemo ga pronaci. Hvala @cvesa za informaciju.
  19. Spoljni precnik diska je 230mm. Osni razmak izmedju dve dijagonalne rupe je 128mm. Osni razmak izmedju dve susedne rupe je 64mm.Ima 6 rupa za srafove.
  20. Rekao si da vozi bez problema, to znaci da moze odma na 600+. Evo sta sam ja gledala kada sam sebi uzimala: Gladius 600 (pravi zenski motor) ER-6, hornet 600, CBF 600, GS 800. Prva dva su meni malo mlaka. Hornet je ok. Ja teram CBF-a 600 i meni je maximum. Tvoja zena je vislja od mene, njoj bi bez sumnje pasovala. Da sam ja njene visine ne bih se dvoumila, to bi definitivno bio GS 800 i to zuti.
  21. Imam ja jednu '90 godiste. Registrovana do 08/06 sledece godine. Povisen vizir, koferi Krauzer, centralni stender, uticnica 12v, sediste za suvozaca plavo, izdignuto, crash bar u crnoj boji Crveno, plavo bela. Ako si zainteresovan moj broj je 060 47 11 744, posle podne. Jelena
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja