Jump to content

Moto Zajednica

andon94

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Nis

Poslednji posetioci profila

555 profile views

andon94's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pretpostavio sam da je rebrendiran jer nisam mogao da nadjem nijednu recenziju po stranim sajtovima. Hvala ti na informativnom odgovoru!
  2. Razmisljam o kupovini prvog motora. Ne bih izdvajao mnogo novca (1000-1500). U planu sam imao neki naked ili chopper, ali nazalost nisam naisao ni na sta pouzdano i mladje od dvadesetak godina. Posto je ipak prvi, ne bih da mi se smuci zbog svakodnevnih odlazaka kod majstora, pa sam iz tog razloga paznju usmerio na nove kineze. Naisao sam na ovaj oglas: https://www.polovniautomobili.com/motori/9465565/sachs-x-road-2 Nisam uspeo da pronadjem post usmeren konkretno na ovaj model, pa me zanimaju vasa misljenja. Da li 125cc znaci da necu moci da ga provozam od Nisa do Bovanskog jezera ili Soko banje? Kakva su ogranicenja kod takvih malih motora? Posto sam neznalica, pa ne znam ni sta treba da pitam, bicu zahvalan na sto opsirnijim odgovorima. Hvala!
  3. Zdravo drugari! Totalna sam neznalica po pitanju motora. Jedini dvotockas sa kojim imam iskustva je bicikl koji vozim svakodnevno do faksa. Napravio sam nalog ovde posle nekoliko dana guglanja sa nadom da cu naici na ekipu ljudi koja ce da me izvadi iz ove rupe neinformisanosti i poluinformacija u kojoj se trenutno nalazim. Planiram kupovinu Naked ili Chopper motora. Budzet mi je do 1000e. Bio bih zahvalan svakome ko bi me uputio na odgovarajucu temu, clanak ili sajt koji ce mi pomoci da malo bolje razumem materiju. Takodje preporuka konkretnog modela motora, pa cak i oglasa bi mi dosta znacila. Kapiram da su pri odabiru motora bitne i fizicke karakteristike. Imam 23 godina, visok sam 183cm i tezak 85kg, a uz to i Nislija.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja