Jump to content

Moto Zajednica

Rkekoke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    70
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Rkekoke

  • Rođendan 21.02.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BG-PA
  • Motocikl
    Voge 525 DSX

Poslednji posetioci profila

261 profile views

Rkekoke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

101

Reputacija u zajednici

  1. @Don_Kihot Uf, pa ovo bas nije dobro za ovako malo kilometara. Meni se pocebala guma na fuzasteru, po meni ni to ne sme da se desava ovako brzo.
  2. @Sale88 Svetla su bas jaka i po danu se po reakciji vozaca vidi da je primetan, o dugom svetlu i da ne pricam. I ja se zaboravim sa migavcima, a problem je malo sto se ekran na suncu bas slabo vidi pogotovo u tim coskovima pa pokazivace ni ne vidis ako zaboravis da ugasis
  3. Ajde ako budes pravio ostavi meni jedan. Onaj sam skinuo, nije stabilan.
  4. Za sada je ostalo da kombinujem. Rezervisao sam neki smestaj ali iskreno da ti kazem cene uopste nisu male, s obzirom da Vranje nije neki turisticki centar a recimo u nisu za iste pare negde i manje mozes da nadjes smestaj.
  5. @StojjceMenjac, ubrzanje, udobnost, zavrsna obrada..Palio mi se check engine od prvog dana, pa oni to kao urade "update". A zapravo obrisu gresku i onda opet itd itd. Ne znam za novu varijantu ali 2021-2023 bezi glavom bez obzira.
  6. @JunioR.Mogu ti reci da Benelli tj QJ kvalitetno "stari". Gledam one prve primerke jos od kad su dosli kod nas, izgledaju dobro i posle dosta predjenih kilometara, izgleda da ih kvalitetno rade
  7. E ovo sam primetio i na test modelu Voge500ds koji je na prodaju (ako nije prodat), i deluje bas istroseno za to kratko neko vreme. Ali opet evo ja sam presao 2000 i nema tih nekih naznaka, pogotovo ne kao na tom primerku za test.
  8. Te test varijante su sigurno lepo razradjene Zavrnu mu usi cim vide da ovi iz salona ne gledaju
  9. Ne znam da li je neko vec objavljivao, mozda sam negde preskocio. Autopromet je izbacio test vozilo ovog modela na prodaju po boljoj ceni. Mada verujem da tu moze i da se cenka. http://www.polovniautomobili.com/motori/24079992/qjmotor-svt-650-x-test
  10. @cezarpaNema da ja znam. Na aliju je dzabe, evo ga link da ima koga zanima. https://a.aliexpress.com/_EJiUKVD
  11. @VeljaNevoljaJa ne videh da si napisao koliko para imas?
  12. Malo ga kaci, sta znam deluje okej a moze biti i korisno da zastiti malo.
  13. Stigla mi je plastika za zastitu ekrana. Uzeo sam univerzalnu da probam, i radi posao, s tim sto sam uzeo za onliko inca koliko je ekran i nisam uzeo u obzir i onaj okvir displeja pa cu poruciti vecu. Nisam jos probao u voznji, na stipaljku je pa sam skeptican(to cu da pojacam sa 3m).
  14. Rkekoke

    CF MOTO 800 MT

    Odlicna je ovo akcija koga zanima ovaj model, 1500 nije mala usteda
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja