Jump to content

Moto Zajednica

Chedo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    42
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Chedo

  • Rođendan 22.08.1965.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Kinroad xintian 250-16

Poslednji posetioci profila

1338 profile views

Chedo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

149

Reputacija u zajednici

  1. Hvala kolega @selembai, zvao, sve dogovoreno.
  2. Ja sam od ovog čove kupio bobinu i još par sitnica. Probaj, ako nisi našao do sada. https://www.kupindo.com/Clan/topshop/SpisakPredmeta_strana_3
  3. Drugari, ima li neko možda na prodaju ovakvu plastiku za stop svetlo? Spade mi negde pre 2 dana i nisam uspeo da je nađem.
  4. Poštovane kolege, nemam mogućnost postaviti temu u delu foruma gde su oglasi, pa moram ovako. Nadam se da ne kršim pravila. Ako kršim, molim moderatore da brišu. Hvala. Prodajem moj motor Kinroad Xintian XT250-16, 250ccm, 2007.god. 11300km, ispravan, u solidnom stanju. Svakodnevno ga vozim kad vremenske prilike dozvoljavaju. Zamenjen akumulator, regler, bobina sa kablom za svećicu, zadnja guma (vanjska i unutrašnja), prednja unutrašnja guma, ulje u motoru, kočiona tečnost, sajle kvačila i zadnje kočnice, frajlauf. Sva signalizacija ispravna. Uz motor ide i stara kaciga. Odrađen tehnički pregled, registracija produžena do 23.06.2024. Vodi se na mene. Prenos obavezan. Cena 850€.
  5. Da nije slučajno nekome od kolega ispalo nešto iz bočnog kofera sa BMW-a na putu kod Zvornika? [/url] https://www.facebook.com/groups/223005891613387/permalink/1358553674725264/?mibextid=Nif5oz
  6. Odrađen tehnički pregled, registracija produžena do 23.06.2024. Cena porasla na 850€.
  7. Juče odradio tehnički pregled u Suncu na Ledinama, bez problema i zakeranja, došao sam pola sata pre dogovorenog termina i odmah su preuzeli motor da rade, čak su mi malo progledali kroz prste. Predao papire za prenos vlasništva, promenu saobraćajne, odjavu tablice i produženje registracije. Sve odrađeno po dogovoru, danas preuzeo tablice i nalepnicu, saobraćajna će biti za 7 dana. Osoblje ljubazno, profesionalno i korektno. Iskrena preporuka. Tražio sam da kupim ram za tablicu, donosi gospođa i kaže: "Ne možemo da prodamo, možemo samo da vam poklonimo."
  8. Pogled sa vidikovca na Kosmaju. Послато са SM-A530F помоћу Тапатока
  9. Moram da se zahvalim kolegi @Arakis, brzo i efikasno mi je rešio problem sa migavcima. Stručno, strpljivo i uporno. Hvala komšija, družićemo se mi još, nadam se.
  10. Bio danas prvi put. Prethodno se najavio telefonom. Koretno, stručno, kvalitetno, na vreme i po unapred dogovorenoj pristojnoj ceni obavljen ugovoreni posao. Odnos ljubazan i gotovo drugarski, iako prvi put dolazim. Na sva postavljena pitanja dobio sam jasne i iskrene odgovore, kao i par korisnih saveta. Preporučujem i nadam se da ćemo nastaviti saradnju i druženje.
  11. Snižena cena na 700€.
  12. Poštovane kolege, pošto ne mogu otvoriti temu u oglasima prodaje, pokušaću ovde da ponudim na prodaju moj motor. Ispravan je, u solidnom stanju. 2008. God. Svakodnevno ga vozim kad vremenske prilike dozvoljavaju. Zamenjen akumulator, regler, bobina sa kablom za svećice, zadnja guma, ulje u motoru, kočiona tečnost, sajle kvačila i zadnje kočnice, frajlauf. Potrebno je zameniti filter vazduha. Uz motor ide i kaciga. Registrovan do 23.06.2023. Prenos obavezan. Oglasio sam ga na oglasima polovini automobili. Cena za forumaše 800€.
  13. Da probudimo temu... I bi tako, i navozasmo se (oko 3.000km) i namajstorisasmo. Kao što sam pre opisao, kupio sam ga u augustu prošle godine i do sada zamenio akumulator, regler (Žika mi napravio), ulje u motoru, kočionu tečnost, sajlu kvačila, zadnju gumu, frajlauf, učvrstio sve konektore i sanirao oštećenja na kablaži, sredio konektor CDI-a, zakrpio rupu na donjem delu kućišta filtera za vazduh (lanac ga isekao), dotegao, očistio i podmazao lanac, čistio svećice (više puta), dodao oprugu na paknovima umesto puknute, zakrpio šupljine na crevu koje ide od levog cilindra na karburator (trebalo bi ga zameniti, neko je improvizovao na puknutom pre mene)... U planu je da mu zamenim filter vazduha, prednje disk pločice i zadnje pakne, treba proveriti i pretpostavljam preštelovati karburator (dogovoreno sa Bokilićem). Vozim ga konstantno na posao od N. Beograda do Batajnice, vozio sam i tokom zime, kad je temperatura bila preko 5° i suv kolovoz. Ide on k'o mazga, ali često ponešto moram da čačkam i nisam baš opušten i siguran da mogu krenem negde dalje i povezem nekoga sa sobom. Nadam se da će kolega Bokilić da ga dovede u red.
  14. Još jedna iz Bataje. Послато са SM-A530F помоћу Тапатока
  15. Nacionalni park Paklenica WWW.NP-PAKLENICA.HR Nacionalni park... Možda ovaj. Ujedno i preporuka za @cikamiroslav, ako već budete noćili u Starigradu, šteta bi bilo ne obići Nacionalni park Paklenica.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja