Jump to content

Moto Zajednica

Zlato Srebro Ducati

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Zlato Srebro Ducati

  • Rođendan 13.12.1994.

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Piaggio free 2t

Poslednji posetioci profila

72 profile views

Zlato Srebro Ducati's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo Izgleda da jeste bio problem sa uljem. Nakon što je motor stao, par dana kasnije sam mu napravio mešavinu i upalio je, ide vozi. Free je neuništiv Snaga mu je i dalje smanjena ali radi. Nakon par kilometara je nestala i buka. Svakako ću ga oterati kod majstora pa ću napisati dijagnozu detaljniju. Hvala svima Pozdrav
  2. Dakle ispraznim rezervoar za ulje i cevčicu i napravim mešavinu, nakon toga moze da se desi da se sve vrati u normalu ako nista nije pojedeno, ako sam dobro razumeo. Hvala na savetima! Probam pa kukam opet ako bude trebalo. Svakako cu ga dići na kanal u jednom trenutku kod majstora ali gledam da radim sam sve što mogu da bih naučio bar neke osnove. Pozdrav! Još mišljenja je uvek dobrodošlo Hvala drugari
  3. Hvala na informaciji! Informisaću se više o gore navedenim delovima, znam za klip i cilindar šta su jedino. Ne znam šta se podrazumeva pod blokirao, Kada ga jedva upalim na kurblu sa rukom na gasu, krene da ide jako slabo a zatim usporava i u roku od 5,6 sekundi se gasi. Sećam se da je naglo bio krenuo da usporava kada se čulo to struganje i od tad ide pa stane za par sekundi.
  4. Uzgred umetnik sam, ako nekom kolektivu ili servisu zatreba crtez za grb ili majcu, biću srećan da pomognem, al ne za pare, haha Sve za dz normalno Kazem kolektiv, klub, servis, da ne bi bilo "Žaklina volim te bebou" i tih fazona haha. Biće mi zadovoljstvo ! Takodje se bavim i plakatnom umetnošću, ako zatreba crtez za plakat za neki skup, može i to.
  5. Ćao svima Ja sam Duka iz Beograda Vidimo se po skupovima čim položim XD Pozdrav!
  6. Uff...ako je ovo u pitanju (motor ostao bez ulja), koja su sve moguća oštećenja? Da li je promena klipa i ležišta jedina stavka ili šteta može biti veća? Voleo bih da čujem još mišljenja-saveta-dijagnoza tako da samo napred drugari Hvala svima unapred! Inače, voleo bih da sredim ovog frija i da ga nikad ne prodajem, nadam se da šteta nije velika.
  7. Pozdrav svima! prvo da se zahvalim na odzivu i korisnim informacijama koje sam dobio od clanova, vezano za far. Ispostavilo se da su mi se bili rasklimali kontakti, pa sijalica nije htela da pali. U medjuvremenu mi se pokvario komp. pa sam izgubio mail adresu i nisam mogao da se zahvalim, ovo mi je nov profil. Evo ovako po prvi put sam vozio frija malo duze i brze. Isao sam sa sve suvozacem 120km daljine bez stajanja. Nakon toga, kada sam upalio motor u povratku i krenuo, motor je pri kretanju poceo da cima, to jest, svaki put kad se zaustavim i dodam mali gas, on naglo cimne 2,3 puta pa nastavi normalno. Takodje sam primetio nagli pad snage. Takodje pri povratku sa putovanja, na kraju puta je pocela da se cuje cudna buka (negde iz motora), kao neko struganje. Dovezao sam ga do kuce jedva i ostavio motor par dana da miruje. Sinoc sam opet izasao da ga probam i da vidim kako ce ici kada se ohladi. Pri kretanju nije vise cimao i nije se cula buka vise, ali mi se iskljucio u putu. Nije hteo da upali, a ranije je palio iz prve svaki put. Palim ga na kurblu. Nekoliko puta sam okrenuo kurblu i nista, posle sam okrenuo kurblu dok sam drzao gas i upalio je. Mislio sam da je zbog goriva jer je uvek na rezervi, haha, pa sam otisao do pumpe i nalio mu par litara. Nakon toga sam ga opet upalio na kurblu ali sa dodavanjem gasa, kada god pustim gas on se ugasi. opet u putu do kuce je pocela da se cuje buka iz motora (ope neko struganje), nakon jednog kilometra cuo se drugi tip struganja-jos glasnije i u isto vreme motor je poceo da koci i tada se ugasio. Nisam mogao vise da ga upalim taj dan. Danas sam ga samo upalio opet na sekund da vidim oce da pali i pali nekako ali se ugasi nakon par sekundi voznje. e sad svakako cu ga nositi kod majstora ali me interesuje da li neko moze da pretpostavi u cemu je problem i da li su to vise kvarova npr ili jedan. Moj najveci strah je to da mi je otisla pumpa za ulje i da je motor zaribao. Hvala svima pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja