Jump to content

Moto Zajednica

Plavi88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    -

Plavi88's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Cao svima, Da li neko ima iskustva sa Dig Defender pantalonama? Zanima me kako su se pokazale i da li vrede 9,500 din? http://dig.rs/article.php?articleid=64&bojaid=1
  2. @boza_kg Da nije slucajno na prodaju? Hvala za savet, definitvno necu nista kupovati a da majstor pre toga ne pregleda.
  3. Ovaj sam isao da gledam i bas mi se svideo. Cena malo preko mog budzeta. Trazim sada majstora koji bi mogao da ga pogleda. @Satelisda li bi mogli da se dogovrimo da ga dovezem kod tebe da pogledas? http://www.polovniautomobili.com/motori/18417183/kymco-people-gti-300-2016
  4. Pozdrav svima, Kupujem svoj prvi motor pa evo vec par sati citam komentare ovde. Voleo bih da kupim skuter 200-300 kubika, budzet mi je 2000e (dodao bih i malo preko toga ako se ukaze dobra prilika) Vidim da svi pisu o Beverly-u i X-max-u ali gledajuci oglase nisam siguran da za moj budzet mogu da kupim nesto sto valja. Svidja mi se Kymco People 300i, trenutno na PA imaju 2 komada i meni to deluje kao ok odnos cene i kvaliteta. Kakvo je vase misljenje o ovim motorima? @boza_kg vidim da ti vozis ovakav motor pa mozda mozes da mi das neki savet. Hvala.
  5. Pozdrav svima, Kupujem svoj prvi motor (skuter 200-300 kubika). Nasao sam na oglasima par skutera koji su mi zanimljivi ali ne bih umeo sam da procenim u kakvom su stanju. Da li mozete da me uputite na neki servis u Beogradu gde bih mogao da dodjem i da ih majstor pregleda pre kupovine? (gledam Kymco People 300, Honde SH i Yamahe X City) Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja