Jump to content

Moto Zajednica

bivšivesparoš

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Vespa PX200

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

bivšivesparoš's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Meni je već motor koji ima mogućnost da upalli check engine lampicu, problem, ali PCX se stvarno prelep. Kod Vespe zariba klip, blokira zadnji točak, ti dospeš malo ulja u rezervoar i teraš dalje.
  2. Prelepo...Znam neke od ovih slika, skupljam ih na Pintrestu. U Japanu razbijaju šta se rade sa Hondom Cub.
  3. Meni je jedan od prvih principa pri izboru motora, dostpnost delova i rasprostanjenost servisne mreže i samim tim obučenost majstora za neki motor. Tu je preduslov da ih ima na tone po ulicama, što sa ovim, ili ti bilo kojim underbone motorima nije slučaj na našim prostorima. Ja nisam video ni jedan u Beogradu, a baš gledam, tako da čisto sumnjam da ih dostavljači voze, njima ne treba kvačilo ni pod razno. A video sam u prolazu da je na popustu, to je sigurno jer ne mogu da ga prodaju nikom, baš taj koji je u izlogu tamo u Motoringu ja znam da stoji od 2019. tamo. Ne daju ni da se proba, tako da stvarno ne znam kako će ikad da ga prodaju.m U svakom slučaju i moj glas ide za Sym, pogotvu ovaj, ali bih voleo da popričam sa nekim serviserom.
  4. Pozdrav svima, vidim da je red da se predstavim, pa ko veli da to učinim pre nego što krenem više da piskaram po forumu... Ja sam Staša (Stanislav) Tomić, živim u BGdu, na 2 točka sam od kad znam za sebe, prvo biciklima, BMXovima, pa onda motorizovan od svoje 12te godine, znači 30ak i kusur godina, i tu je bilo svega... automatici, APenci, CTXovi, pa onda a uglavnom na Vespi PX koju vozim poslednjih 20 i kusur godina. Predpostavljam da me neki od vas znaju iz Vespa krugova... Imao sam i Hondu CL350 iz '72, ali sam se uvek vraćao Vespi koja nam je praktično u porodici već 3 generacije. Napokon sam rešio da malo proširim vidike, (pod devizom, ako ne mogu ženu da menjam, mogu motor ) i trenuto sam fasciniran "underbone" motorima i celom tom papaki kulturom kod braće Grka. Volim manje kubikaže, i sve što nema brzine praktično ni ne gledam. Pozdrav svim zaljubljenicima u dvotočkaše!
  5. Atraktivan je sam zato što je ovaj SYM VF 185 ultimativni underbone motor (moped) ikad napravljen. Ima najviše kubika, konja, ima ABS, ima 6 brzina u manuelnom menjaču, ima vodeno hlađenje i sl... Stvarno su ga zapakovali fantastično... Vidim da ovi po Filipinima ih ganjaju čak i do 140. U Grčkoj ovaj model potpuni hit. Čitam po njihovim forumima i za njih je to ostvarenje sna. Kod nas ljudi ne kapiraju ovu underbone klasu iako su to mašine koje se najviše voze na planeti. Možda je neko gledao epizodu Top Geara kad se voze po Vijetnamu... U svakom slučaju ja samo idalje pokušavam da proverim i da saznam, da li je prodat i jedan, jedini primerak ovde u Srbiji, i ako jesu ko je car ko ga je kupio. Ili sam ja verovatno jedini ludak koji se loži na ovaj motor ali nemam muda da se upustim u kupovinu, pa posle da se patim sa delovima i majstorima. To je jedan od razloga zbog koga sam morao da se skinem sa vesparenja. Tako da vrlo je moguće da ću se odlučiti za Kymco i onda da ga budžim polako, svaki pud kad odem na more u Grčku.
  6. Možda se malo kasno uključujem u ovu temu, ali i mene zanimaju ovi underbone motori. Ne znam da li neko zna nešto o ovom Sym motoru. Izgleda fantastično, iako mu je cena baš jaka. http://www.motoring.rs/sr/vozila/skuteri/symnh-t-125.html Tamo u Motoringu nemaju više onu slabiju verziju od 125cc, a ovaj im stoji u izlogu već 3 godine. Mislim da nisu prodali ni jedan jedini. U Grčkoj ovaj isti model može da se nađe za skoro 15% manje para tako da mi je jasno zašto ga do sada nisu prodali. Vrlo verovatno da za ovo nema delova, niko to ne zna da servisira, tako da tu sigurno postoje dodatni problemi... Prodavanje polovnog kasnije je misaona imenice. Video sam i da Sym menja ovlašćenog distributera i da će sada Euro Sumar biti glavni distibuter. Šta mislite vredi li uzimati ovo u obzir?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja