Jump to content

Moto Zajednica

joca12

Članovi
  • Broj tema i poruka

    25
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

joca12's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Ne traze vise potvrdu o brzini.A evo kolega sa posla registrovao apn 4 ,krajem marta ,kao i ja svoj skuter,i dobio zute table kao moje i vec godinu dana vozi sa b kategorijom,i vise puta su ga zaustavljali i sve prolazilo ok ,
  2. Hvala ,druze,samo nameravam ,da ga sredim ,jer ide lepo vreme pa bih ga koristio za posao.Nemam nameru da ga budzim.Probacu prvo sa zamenom rolnica pa cu videti.
  3. Imam kimko vitality,50cc, od 2006g.Skoro sam ga registrovao ,pa sam konacno resio da posvetim malo paznje sredjivanju skutera.Presao je skoro 35000,od toga u zadnje 2 ,3 g mozda samo par hiljada..Nisu nikada skidane blokade .Verovali ili ne jos je prvi kais na njemu.Jedini problem koji sam imao ,za sve ove godine je bio kada je pre par godina crkla pumpa za ulje ,i kada sam morao menjati ,klip karike ....U zadnje vreme sam primetio da cim oseti uzbrdicu ,pocinje da gubi snagu ,po ravnom ,ide max.Drugar mi rece da su verovatno rolnice,ali mora da se otvori i da se vidi i neka opruga ,neznam cega.Sta je osim kaisa koji sam vec kupio ,i rolnica ,jos potrebno ,ili ne promeniti,uraditi ,jer sam prezadovoljan skuterom,a dugo vremena nista nije ulagano.Hvala unapred.
  4. Danas odoh do supa da registrujem skuter ,i da pitam ,da li se zna nesto za apence ,cale ima ,pa da sredim i njega .Niko nista ,pozvah prijatelja koji radi na tehnickom ,kaze za sada neznamo nista ,jel ima neko neki novi info ,za njih.
  5. Jel ima neko mesto ,gde treba zalepiti ovu nalepnicu na skuteru ,ili je nebitno.
  6. Tek mi sad nista nije jasno .Kako su mom drugaru onda registrovali stari ap 4 ,na zute table kao moped.Samo su mu trazili brzinometar.Sad ispada da to nije legalno ili jos nije doneta odluka .I ko je kriv ako ga uhvate kao nelegalnog ,tehnicki ili on ili...
  7. Trebalo bi da je to Zakon o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima WWW.PARAGRAF.RS Zakon o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima
  8. Jwel ima neko info dokle mozemo voziti sa trajnim tablicama ,vidim po gradu gomilu njih.
  9. Kako mislis nisu upuceni ,onda nisu upuceni ni u Supu ,cim je dobio tablicu i nalepnicu.
  10. Juce kolega sa posla registrovao ,stariji ap4 ,i registrovali su mu na am ,ne na a1 ,verovatno zbog brzine kao oni idu do 45 na cas.Jedino su trazili da mora postaviti brzinometar ,sto je on i uradio na prednjem faru.Sve zavrsio i uzo tablicu i nalepnicu odmah.Imao je i stariji automatik koji je takodje hteo registrovati ,ali nije imao broj motora ,pa je njega stornirao,koji bi takodje isao na am.E sad koji idu u a1,morate se detaljno informisati u tehnickom ,mada su i oni neupuceni ,dosta ,zavisi od tehnickog.
  11. Sve zavisi i od tehnickog ,danas odoh sa drugom ,u jedan servis malo van ,grada.Kaze im da nema kratko svetlo na skuteru ,samo mahnuse rukom.Sedite tu ,oko 20 minuta citasmo novine ,ajde kaze ,pogledase brojeve sasije i motora ,slikase ga 3 4 puta i gotovo.Odmah plati ,spremise papire i odosmo u sup ,dobismo ,tablicu ,i nalepnicu odmah ,saobracajna se ceka neko vreme ,dobi papir da moze da ga vozi i to je to.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja