Jump to content

Moto Zajednica

MarkoRadosevic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Ninja zx6r, GSXF, GSXR, CF Moto

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

MarkoRadosevic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. @Čika Đ Ja sam vlasnik ovog primerka CFMOTO MT 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO MT 650, 2020. godište, Touring, vozilo prešlo 12500 km, Novi Sad. Cena 4.500 € - Motori - Polovni Automobili Generalno dobro odradjen motor, ja sam zaista uzivao u predjenim kilometrima, bilo me je svugde. Ako se razmisljas o motoru kineske proizvodnje imaj na umu da ce mu cena bezobrazno pasti dole nakon sto ga izedes iz salona... Isto vazi i za polovne primerke, ljudi su generalno skepticni i boje se... Po meni ne dobijaju postovanje koje zasluzuju, proci ce jos godina dok se to ne promeni... Sve u svemu odlican odnos cene i kvaliteta.
  2. Moram da kazem da je sve istina sto je Stefanelo napisao... Takodje moram da priznam da mi je bilo zadovoljstvo da vozimo zajedno. Svi momci su pametni I paze jedni na druge. Sto se tice Urmasica I Jagnjetine opet cu prokomentarisati "Uh sto volim sto sam se vratio"... Zaista lepa voznja I povrh svega jako lepo druzenje... Uvek sam sam se pitao kakav idiot mozes biti da zaboravis dokumente kada krenes na put sve dok mi se nije desilo... Kada sam se vracao nazad po dokumente razmisljao sam da mi je mozda bas to I trebalo da mi avantura bude neizvesnija I interesantnija. Nije fora da sve bude "njemacki" ili "Japanski" precizno I isplanirano (dragi moji Stromovi svhvatite ovo kako hocete, puno vas volim ...Daj malo drame, daj malo neizvesnosti, daj malo da se pomucimo, ne moze sve lako jer da je tako radio bi to svako (ovo se cak I rimuje jbt)... Zezali smo se "da li ce kinez izdrzati put", na kraju je napravio 200 km vise od Stromova, prokleti Kinez mora da se dokazuje (tako je ispalo hehe)...Vratio sam se I opet bih to ucinio, hvala sto ste me cekali I Isidora hvala ti za sendvic, let's go!
  3. Pozdrav Drugari, mali update za problem sa reglerom. Nisam hteo odmah da postujem update jer sam hteo da budem siguran da je sve ok posle nekog vremena. Uglavnom, regler nije problem sva ocitavanja su mi dobra kao sa slike iz jednog od postova iznad. Evo ovako: Menjao sam akumulator, fora sa akumulatorom koji sam kupio je da moram sam da sipam akumulatorsku kiselinu. Desilo se to da sam ja sipao vise akumulatorske kiseline nego sto je dozvoljeno i zbog toga je akumulator cureo i naduvao se, sto ima smisla rekao bih. Na prilozenoj slici iz posta, mozete videti moju gresku. Sa leve strane je stari akumulator i tacno se vidi nivo tecnosti odnosno amumulatorske kiseline u akumulatoru. Vidi se i da se nalazi u okvirima dozvoljenog. Sa desne strane se vidi novi akumulator koji sam ja prepunio akumulatorskom kiselinom, pravi primer kako ne treba da se uradi. Uglavnom resenje je bilo da izucem visak kiseline iz celija i to je to. Vozim ga i puni se bez problema, naduvavanja, curenja itd. Zahvaljujem se kolegama koji su ucestvovali u diskusija, veliki pozdrav.
  4. Pozdrav Drugari, mislim da imam problem sa reglerom. Resio sam da podelim iskustvo pa da vidim sta vi kazete. Sled dogadjaja. 1. Vozim se ja vec mesec dana sve cool 2. Pokusavam da upalim motor, nista. Vidim akumulator stradao (poceo da curi svuda okolo). 3. Zamenim akumulator (nisam prekontrolisao struju zato sto sam mislio da sam pametan) 4. Vozim par dana, zatim motor opet nece da upali sa novim akumulatorom. 5. Skinem akumulator (vidim naduvao se malo sa obe strane) 6. Stavim akumulator na punjenje, on se dopuni za sat vremena, motor opet pali. E sad ja sumnjam da je regler zato sto je akumulator malo bio nabrekao. Izgleda kao da ga alternator puni, bez da regler regulise jacinu struje koja dolazi u akumulatora i zato je tako nabreknut. Imam i sliku ocitavanja struje sa plusa i mase kada sam startovao motor posle. E sad koliko se ja razumem u citanje struje i punjenje akumulatora motor bi trebalo da puni do 12V, ne vise od toga kao sto je slucaj kod mene. Koliko ja umem ovo da citam, od motora do akumulatora mi dolazi 14.8V. Sta vi mislite, neki komentar?
  5. Iskopao sam na forumu postojecu pricu. Zakljucio sam da mi za prednji JTF409 treba 15 zuba a za zadnji JTR-809 48 zuba. Moje pitanje bi bilo da li postoji problem ako se napravi odstupanje od ovih mera? Recimo da uzmem manji/veci broj zuba?
  6. Drugari treba mi informacija vezana za Zadnji lancanik JTR809. Cimam se da porucim a nisam siguran koliko zubaca treba da ima, koliko su mi objasnili preko telefona ima nekoliko varijanti za tu oznaku lancanika. Jedno mi je resenje da licno preprojim koliko ih ima na starom, ali frka mi je jer trenitno nisam kuci pa nemam motor kod sebe a moram da zavrsim porudzbinu do pola 12 Da li mozda neko zna?
  7. Pozdrav društvo, pre svega pozdrav za sve, nov sam na forumu Pre godinu danas sam kupio qingqi qm200gy sa 6000 na satu, prešao sam sa njim 2500, intenzivnije ga vozim poslednjih 2 meseca. Pre par dana sam primetio zveckanje u motoru "čini mi se da je u motoru", zanima me da li imate nekog majstora/servis da preporucite za Novi Sad. Motor radi lepo kao i uvek, vuče normalno jedino što se čuje to zveckanje. Rado bih voleo da ga odvezem nekome i da ga dobro pregleda, zameni šta treba i pogleda to zveckanje. Ako imate neke predloge bio bih vam zahvalan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja