Jump to content

Moto Zajednica

vladan266

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu vladan266

  • Rođendan 01.01.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd - centar
  • Motocikl
    Piaggio MP3 LT 400

Poslednji posetioci profila

452 profile views

vladan266's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Samo LT moze da se vozi na B, bez obzira na kubikazu. Treba voditi racuna da nisu zajebali prilikom registracije, jer da bi se vozio na B mora u saobracajnoj da bude registrovan kao (teski) tricikl. Cuo sam da ima slucajeva da nekome u saobracajnoj pise motorcikl. Bio sam vlasnik 400-tke do pre mesec dana pa sam upucen u zajebanciju
  2. vladan266

    Troumica

    Jos neko za neki komentar oko Suzukija? Ajde, znam da vas ima na forumu brdo
  3. vladan266

    Troumica

    Uuu, dobar je Samo mislim da ce trebati veci vizir, cini mi se da ovako otkida glavu... A gde na Slaviji, ja stanujem blizu, nisam ga primetio?
  4. vladan266

    Troumica

    @Guliver: Na Fazer S sam i mislio, iskljucivo gledam oklopljene verzije. I meni se od ovog tria najvise svidja Fazer, nego sam se nesto uplasio da bih izgledao kao slon na njemu, nekako mi na slikama deluje manje od ova druga dva. No ako kazete da nije, ja vam verujem. Oduvek mi se svidjao, i onaj stariji i ovaj sad. Po svoj prilici ce da bude Fazer. A jel mu stoje koferi, bar onaj zadnji?
  5. vladan266

    Troumica

    Drustvo, imam troumicu: Yamaha FZ6 S2 (Fazer ?) vs Suzuki GSX F 650 vs Suzuki GSX 650 Bandit S; 2009,2010. godiste gledam. Moze li neko da da neku uporedbu, najbolje neko ko ih je vozio? Treba uskoro da odlucim... Imam 185cm i 100 kg (ovo naravno pisem zbog velicine motora, nesto se bojim da bi mi FZ6 bio premali...) i ne previse moto iskustva.
  6. Krajem prosle godine sam kupio skuter, pa mi je trebala i kaciga. Bio sam u par radnji, nesto mi nisu odgovarali modeli itd. i banem u Max Moment. Momci su extra ljubazni bili, smorio sam ih sa pitanjima, probama, savetima, ispricamo se bog zna kako...na kraju kupim Scorpion EXO 910, dobijem i naocare za kacigu i pin lock. Kupio sam tad i jaknu, a drugara sam doveo posle 7 dana i kupio je kacigu i prsluk bez rukava. I prezadovoljni smo obojica! A pre par dana primetim da mi je onaj plasticni okovratnik na kacigi popustio, nesto su se oni "srafcici" polomili. Otisao sam da vidim sta moze da se uradi, decko mi je rekao da tek za 2 meseca mogu da dobijem nov originalan, pa mi je dok ne stigne, nabudzio od starog modela, ali pasuje maltene idealno i to je bilo u fazonu "casti nesto", a sigurno sam se 45 min zadrzao, mora skoro cela kaciga da se razmontira. Svaka preporuka za Max Moment, momci su izuzetni!
  7. Ja koliko vidim, sad od cetvrtka pa do kraja meseca temperature 20+... Ako accuWeather ne laze, a pokazali su se prilicno tacnim po meni.
  8. To su i meni rekli, i poslusao sam ih. Ali... Primetio sam da se od 120 km/h pa navise primecuje taj nedostatak balansa, ispod toga nema razlike. Tako da sam ja svoje ipak balansirao, sto kaze VladCan nisu neke pare u pitanju da bi se mnogo razmisljalo.
  9. Ja imam City Grip na MP3 i nemam nikakvih zamerki, sve je 1/1. Znaci napred dve, pozadi jednu Pre toga sam imao montirane neke Pirelli, prednje su se za 8 000 km prilicno ukockastile, a zadnja se prilicno potrosila. Videcemo koliko ce Michelin da traje...
  10. vladan266

    Profilna

  11. Pozdrav svima Uclanio sam se na ovaj forum jos daleke 2008. godine kad sam jos bio klinac. Nisam bio aktivan pa mi je predstavljanje zakljucano ili sta je vec razlog, pa se evo predstavljam opet, ovaj put sa dvotockasem, tj. trotockasem Kupio sam jesenas Piaggio MP3 LT 400i sa predjenih ~8000 km, 2010. godiste, mat crni sa originalnim MP3 koferom. Mozda nas je neko video u gradu, nosim drecavo narandzastu (kao marker za podvlacenje) Scorpion kacigu Eto toliko od mene za sada, vidimo se na forumu, a mozda i u gradu P.S. Ne bi bilo lose da admini obrisu (ili sta vec) prethodno predstavljanje, da ne bude dvojica mene http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/13134-novi-clan-vedran/page__p__229587__hl__vedran__fromsearch__1#entry229587
  12. Poz, ima li neko ovde da vozi ili je vozio Piaggio MP3?

    1. Satelis

      Satelis

      Marko je imao MP3 250cc ali je slabo na forumu, sta te zanima?

    2. vladan266

      vladan266

      Ej, nisam ni video da si mi pisao. Haha, koja slucajnost, ja sam tebi pisao malopre na pp :) Onako pitam, da vidim ima li nas na forumu, da se druzimo :D

    3. Satelis

      Satelis

      Nema nikog s tri tocka...jbg

      druzenje se svakako podrazumeva, samo prati podforum Maxi Scooter i sve ce ti se samo kasti ;)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja