Jump to content

Moto Zajednica

dziber

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: dziber

  1. Jeste bila kupovina u pola dva ujutru sto ne bi nikom savetovao al je kupljen odlican motor mene je doticni motor vise nego odlicno sluzio 10god.nadam se da ce i tebe. Milane zelim ti svu srecu u saobracaju i sa motorom.
  2. Brz oporavak ti zelim Boki .Sve se da popraviti pa i tvoja opravka da bude brza kao sto i ti popravljas.
  3. Srecan ti put i dobro zdravlje Zoki. Ispunjavas san vecine nas sto prozivljavamo tvoja putovanja sa tvojim putopisima .Nadji neki enduro moze Honda pa nek je i 110cm ipak je to Honda ne bi trebala da te izda.
  4. Neverovatan putopis mislim da je najbolji dosad na BJ. Zoki nek te sva sreca ovog sveta prati na ovom putu, koliko vidim da je sreca mnogo zastupljena ,
  5. Svaka cast Oskare tekst ti je fantastican treba Zokija sto vise promovisati da ljudi znaju sta nasi bajkeri rade da ne ostane sve u krugu bajkera .
  6. Bravo Zoki sta reci ispunjavas snove mnogim bajkerima, nek te sreca prati i nek te motor posluzi kao na proslom putovanju .
  7. Svaka cast majstore na putopisu vratio si me u doba srednje skole kad su se kod moje kuce skupljali lokalni bajkeri i kretali za Grobnik natovareni kao da ce na kraj sveta uglavnom su to bili MTZ 250 al se nalazio i po neki Japanac a ja ih ispracao pogledom i cekajuci dan kad cu i ja snjima na to sveto mesto .
  8. Odlican putopis lak za citanje zanimljiv stil pisanja koji lose putovanje pretvori u lepu avanturu.Nadam se da se vise nece ponoviti ovako kisna godina koja je mnogima zagorcala putovanja.Zeljno ocekujemo sledece Vase putovanje, sad imas pravu makinu za putovanja.
  9. Svaka cast Majstore, poduhvat za sva vremena.Ajde koju rec o Makini kako je sluzila jesi li imao nekih problema ,kako si se snalazio sa gorivom.
  10. Svaka cast na putopisu ostavlja bez teksta ,dobro isplanirano putovanje za tako nesigurne i zatvorene zemlje o kojima se vrlo malo zna . Sva sreca putnika nek te prati.
  11. Polemika oko dvoktatola, ja sam u APN 4 i Tomosov automatik sipao sve sto mi je palo saka od motornog ulja svakojakog sa kojim je najvise presao pa do ulja za hidrauliku sve je to lepo islo nikad nisam imao problema nekad stavim malo vise ulja ako mi je sumnjivo i teraj malko vise dimi i to je to.Isao je i na nitro razredjivac dodam malo vise ulja i ide al do benziske pa ga onda natocim sa mesavinom.Mislim da se previse daje znacaj ulju treba da ga ima dovoljno to je najvaznije ako je gusce treba ga malo vise muckati u kanisteru da se sjedini po tom pitanju je dvoktaktol mnogo bolji nemoras ga muckati odmah se rastvori u benzinu jel je redji od motornog.Naravno to ne bi smelo da se radi sa novijom generacijom dvotaktnih motora sto imaju svoj mesac, treba ispostovati preporuke fabrike al sto se tice starih masina oni gutaju sve ako nema pravog.
  12. Svaka cast na putopisu i voznji u koju bi se retko ko upustio zbog terena i mogucih padova. Sliku Afrike si mi upotpunio i stvorio zelju da odem i probam bar jedan mali deo tog kolaca.
  13. Svaka cast za putopis ulepsao si mi ovaj vikend,kasno sam se ukljucio al sam ga procitao u cugu i dao mi ideje za neko moje malo dalje putovanje sa saputnicom.
  14. Bajkeri jedno upozorenje za odlazak na moto skup u istocno Sarajevo u vezi smestaja u hotelu Beograd. Nas nemili dogadjaj se dogodio prilikom dolaska u hotel Beograd koji smo rezervisali( tri sobe ) mesec dana ranije i potvrdili rezervaciju dva dana pred dolazak sa upravom hotela.Kakav osecaj covek da ima kad predje 300km i ocekuje lep provod i zezanje i doceka vas neprijatno iznenadjenje da su nase sobe izdate,nismo mogli da verujemo sta cujemo posle duge rasprave i pokusaja da resimo problem koji se zbog njih desio jednostavno nije ih bilo briga u fazonu snalazite se kako znate. Pokusali smo naci smestaj u drugim hotelima, sto je bilo nemoguce na dan skupa naci sobe za nas 12 pa smo se obratili organizatoru moto skupa Paradiso tacnije Relji Kovacu, covek je potegao sve svoje veze i kontakte da nam nadje smestaj sto je na kraju uz tesku muku i uspeo.Ovim putem se zahvaljujem organizatorima moto skupa a najvise Relji Kovacu i obecavamo da ce BP BIKERSI iz Backe Palanke nastaviti dolaziti svake godine (sto su i ranije cinili) ali NIKAD VISE U HOTEL BEOGRAD.
  15. Moj TA 1999god.normalne voznje sam 4.8 sa saputnikom 5.4
  16. Trebaju mi protektori za Probike koznu jaknu Cafe-Racer velicine 94
  17. Niko sretan zakasnio nije

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja