Jump to content

Moto Zajednica

SASAJAN

Članovi
  • Broj tema i poruka

    48
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: SASAJAN

  1. Prodajem Polo digitalne grejače guma za stazu, može da se podešava temperatura na koju svaka guma treba da se zagreje. Odgovaraju za dimenzije 120,180,190. guma, stanje je kao na slikama, unutrašnji deo je poderan od stavljanja na gume.
  2. Ja najmanje dva puta dnevno posetim i forum i sajt ...
  3. Prodajem Bazzaz sa quick shifterom, Traction control om i Fuel menadžer om za Suzuki gsxr 1000 k5 k6, džek na džek. 0601303541
  4. Ima li informacija uvezi TD? Održava li se ili ne?
  5. Odličan predlog, nadam se da postoji ta mogućnost!
  6. Da li pratioci moraju da se prijave negde?
  7. Da li zna neko gde mogu da kupim ili ko pravi trkačke oklope za hondu cbr 600rr 2008?
  8. Prodajem ofarbane trkačke maske za Apriliu rsv4, kompletne sa vizirom, karbonskim usisnicima, jedan krpljen ali je ok, trkačko sediste, prednje, zadnje krilo. Maske su odradjene airbrushom, pa lakirane, sve osim brojeva. Cena oko 350 evra sve komplet.
  9. Ima li ko prednje diskove za Hondu cbr 600rr 2008 god, da su pravi?
  10. Da li se može uplatiti open day i da li se znaju tacni termini, oni koje ste naveli idu za 10 ak dana?
  11. Važno je da si sada ok. Sve najbolje druže.
  12. Ja sam za šikanu, iako sam imao problema sa savladavanjem iste zbog bitumena mislim da je bolje resenje od pravca.
  13. I ja krizirao, ali ove godine idem samo kao podrska drugarima, tesko da cu moci da obaram...
  14. Pa za ove sto voze 1 24, 1 25. I oni ne stavljaju polovne valjda kao ja.
  15. Prednja traje 2, 3 td a zadnja zavisi kako sam raspolozen za voznju, na agresivnoj max 2.
  16. Al si siguran, onda neka uzme kr 106 novu ima na kupujem prodajem za 30 evra nebitan dot 08.
  17. Ja polovne placam 100, 40 prednja I 60 zadnja, dot 16 ili 17.
  18. Hvala organizatorima na pruzanju ove mogucnosti da se sva energija koja se do sada manifestovala na ulicama prenese na ovu stazu. Uz odlicnu organizaciju I trud ova td sezona je bila na zavidnom nivou. Jurenje sto boljeg vremena I konstantnosti krugova dovela je gledanje voznje sasvim drugim ocima. Ogibljenje, gume, pritisak u gumama, temperature staze... Sada vidimo da taj nas najbolji krug nije puka slucajnost, vec je u to ulozeno puno truda, vremena I upornosti. Hvala jos jednom sa nadom da ce iduce godine biti vise td I od. Zelim organizatorima da pozelim da budu uporni I dosledni u ostvarivanju ciljeva koji su nam na kraju zajednicki, bezbednost, brzina, adrenalin I naravno odlicno druzenje.
  19. Za Td 9 odlucio sam da rizikujem I predjem na dunlop kr 106 I 108, polovne naravno I drze kao po sinama, neverovatno, mada mi je vreme oko 1 27 8 pa za prave trkace pitanje je kakva je guma ali nije bilo pregrevanja niti proklizavanja, prednja na 1, 6 zadnja 1. 5 na hladno jer grejace nemam. Ali bolja guma za mene tesko da postoji. Mada to je samo jedan td... Zadnja se naravno potrosila skoro do kraja ali ja sam vozio 6 stints I drugar u drugoj grupi 3.
  20. Ja sam celu sezonu vozio superbike sc1 I prednju i zadnju I odlicno se pokazala, s tim sto se posle 6 ili 7 kruga pregreje zadnja pa hoce malo da slajduje zadnji, ali ne toliko strasno. Td 8 sam na rsv4 vozio superbike sc2 I iskustva su mi blagi uzas, verovatno sam se zeznuo sa pritiskom, ali unisti sam desnu stranu za 6 stints do zica.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja