Jump to content

Moto Zajednica

chicha

BJB Vitez
  • Broj tema i poruka

    123
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu chicha

  • Rođendan 20.03.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    GSX S1000

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

chicha's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

84

Reputacija u zajednici

  1. chicha

    Suzuki GSX-S1000

    Ja sam pre suzukija vizio tracer 900 2017. Razlika je nebo i zemlja. Mene zanima kako se motor ponaša u vožnji više nego, recimo, da li je udoban, da li ima kojekakve zezalice i tako to. Sa tracerom sam išao najviše 700 km na dan, sa suzukijem isto. Tracer je bio bučan motor, suzuki isto ali na drugi način. Tracer ima bolju zaštitu od vetra, ali kada je temperatura više od 33 stepena, ne možeš da se rashladiš. Ja sam napravio neki vizir, ali nisam zadovoljn. Hteo sam da mi razbije udare vetra kad se ide malo brže i to sam i dobio, ali sam dobio i buku. Suzuki je prijatan i na više od 36 stepeni. Potrošnja goriva je slična, ali suzuki ide ko lud. Ciklistika je različita tako da se tracer ljuljuška i sedi se nekako visoko, a suzuki ne mrda i osećaj je da se sedi u motoru, ne na motoru. Tracer je dobar i lepo poteže, ali ima granicu. Suzukiju još nisam pipnuo granicu. Ja nisam zahtevan za pakovanje i u dve torbice mi stane sve za 5-6 dana. To je za rezervoar i za rep i sve je dovoljno. Gume su mi trajale isto na oba motora, ali je na suzukiju vožnja ko na trkama. Tracer je isto odličan motor, ali meni gsxs 1000 više leži. Ja sam bio presrećan dok sam vozio tracera. Ja sam više promenio motor jer su mi rekli da moja vožnja nije za tracera. I bili su u pravu. Ovo je ukratko. Ima tu još mnogo sitnica. Ja sam više nego zadovoljan promenom.
  2. chicha

    Suzuki GSX-S1000

    Ja, mada je 2021, nije najanoviji, ali je nov model
  3. Ima da se kupi nastavak za crevo, pa vidi šta ti odgovara. Ima i na Aliju
  4. Kliko sam razumeo, tebi novac i nije bio cilj. Malo te je ponelo da se proširiš i da nekome za malo novca daš nešto od čega drugi žive. Iskreno, možda su oni i u pravu. Ti si entuzijasta, a oni profesionalci i imaju biznis plan koji treba da im vrati uloženo. Dva pogleda na istu stvar. Ko bude mogao da čuje i prepozna šta radiš doći će. Forum je pravo mesto da pokažeš šta radiš, a i ljudi će pričati, a od toga bolje nema. Nego kad već pričam o ćevapima, jel ima nešto za gsxs1000 '22.
  5. Jel gledao neko danas SAT? Prave NAVAK na 4 km.
  6. chicha

    Suzuki GSX-S1000

    m4 prave ameri? I kako to može da se nabavi?
  7. chicha

    Suzuki GSX-S1000

    I ima li razlike? Šta ti je bolje?
  8. Ne znam kome je koliko para malo ili mnogo. Ako nešto košta 3000 evra i nejasan je način kako da se to opravda, to nije malo i može da bude tegić na vagi da Paljevina odustane. Ja bih da to sprečim.
  9. Iskreno, retko se nađe entuzijasta koji u sebi ima ljubav prema motoru, znanje za ove IT zajebancije i vreme da to upari. Mislim da treba pomoći da se to realizuje na način da se skupi novac. Ja verujem u iskrenost Paljevine i da on taj novac ne bi zloupotrebio. Ovde se pomagalo ljudima koji nisu imali dovoljno za motor, a ovo bi bilo ulaganje u nešto veće. Ako neko ima ideju kako da skupimo pare neka javi
  10. chicha

    Suzuki GSX-S1000

    Kažu da nov model im nekoliko konja više. Kako manje?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja