Jump to content

Moto Zajednica

Nikola-Pera

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1015
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Sopot
 • Motocikl
  Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Nikola-Pera's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

181

Reputacija u zajednici

 1. Šta više da komentarišem......gledam,čitam,gledam.....samo mogu reći da ti zavidim,malo ko može sebi da priušti takvo zadovoljstvo,pronašla si sebe u tome...bravo Maki,uživaj,život nema reprizu.
 2. Sahrana je bila u 14 časova u sredu.Ispratili smo našeg Ivicu uz zvuke grupe Smak, Daire.Tu pesmu je posebno voleo. PS Nisi mi podesio prikolicu na Falkoncu,obećao si,nema veze, gore to završavamo kada dođe taj dan.Vozi nebeskim putevima.
 3. Počivaj u miru dobri čoveče.Obeležio si auto a posebno moto scenu u Srbiji poslednje 2-3 decenije.Tvoja ljubav prema starovremenskim automobilima i motociklima daje nam amanet da nastavimo dalje.Sahrana i poslednji ispraćaj našeg Ivice,našeg Woodooa je u sredu u 14 časova na groblju Risovača u Aranđelovcu.
 4. Ne volim mnogo da komentarišem ovakve teme ali da kažem moje iskustvo sa policajcima na motorima.Ja imam sasvim drugo mišljenje i iskustvo.Sticajem nekih okolnosti,pre desetak godina sam proveo vikend sa saobraćajnom policijom na motorima iz celog regiona.Bili su Slovenci,Hrvati-Kobre,Mađari,Rumuni,Makedonci,Crnogorci,Republika Srpska i naravno naši plus oni na presretačima.Svi su bili sa službenim motociklima.Bilo je tu i obilazaka znamenitosti Srbije a i druženja u kafanama.Najveseliji su bili Crnogorci i pomenute Kobre na čelu sa njihovim šefom Cigom,tako ga zovu.Da skratim,dao mi je svoj broj mobilnog ako mi nešto zatreba kada prolazim kroz Hrvatsku.Rekao je da ga svaki policajac u HR poznaje i da se pozovem na njega.Jednom je došao iz Karlovca do Zagrebačke petlje,drugi put me presretač pustio kada sam ga pomenuo i pokazao FB da smo prijatelji......i puno običnih situacija.Jednom sam obišao dva policajca na motorima sa 150 a dozvoljeno 130......imam dosta slika sa tog druženja ali da ne davim više.Sa našima na motorima nisam nikada imao problem.
 5. Мало смо се поновили,нови дискови и плочице....
 6. Nema kablove,bobine su na svećicama.
 7. E moj druže stari Kali,počivaj u miru Božijem.Toliko smo vremena proveli zajedno na trkama,na druženjima, slavama.....kod Fanđe,Stankare....sada si opet gore sa njima,vozite nekim drugim putevima,nebeskim.
 8. Saučešće porodici i prijateljima.Vozi Laki nekim boljim putevima,nebeskim.
 9. Honda VFR800 Vtec Bar Risers | In Stock For Rapid Delivery MOTO-CNC.COM Honda VFR800 Vtec Bar Risers - TRADE PRICES to Public - Same Day FAST Dispatch - Get VFR800 Handlebar Kits - BUY NOW From the No1 Online Manufacturer! Jel ima neko da prodaje ili zna nekoga ko zna nekoga da prodaje......
 10. Dobro ste prošli moj Žiko......kako je moglo.Videli smo se i ja sam subotu bez problema stigao kući.Bilo je kiše od Foče do granice ali sam išao iza oblaka po mokrom asfaltu.....i da gume metzeler,kakav mitas,sava.......
 11. Moje iskreno saućešće...nismo se znali lično,čuli smo se par puta telefonom....ostao mi je u jako dobroj uspomeni.Putuj Lale i vozi nekim boljim putevima.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja