Jump to content

Moto Zajednica

smiljke

Članovi
 • Broj tema i poruka

  139
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: smiljke

 1. Sjajan ti je putopis. Hvala ti što si svoju sreću podelila sa nama! Na Nis-ovoj pumpi sam video presrećnu devojku na motoru, mahnuo sam, mislim da si to bila ti.
 2. Svaka čast, pročitao sam u jednom dahu. Imao sam osećaj kao da vozim s' tobom!
 3. smiljke

  BMW R100

  Drugaru potreban ispravan agregat za BMW R100, može stranac. Kontakt kupca šaljem na p.p.
 4. Čast mi je bilo poznavati Džerija. Laka mu zemlja.
 5. Hvala Borhez! Lampe super izgledaju.
 6. Daj link za vodootporni prekidač, ako nije problem.
 7. Pozdrav Pirotehnicar, hteo sam da te zamolim za kontakt ovih ljudi kod kojih si uradio sediste. Hvala unapred, pozdrav Smiljke.

  1. Pirotehnicar

   Pirotehnicar

   Drug, evo ti kontakt na face : https://www.facebook.com/armin.kamenstill?ref=br_rs 

   a broj telefona je +38761744878.

    

   Pozdrav

  2. smiljke

   smiljke

   Hvala puno!:)

 8. Za ovakvu tragediju ne postoje reči utehe. Najiskrenije sučešće.
 9. Tako je. Desni protektor u svom ležištu:
 10. Površina koja se vidi je spoljna, "nos" ide napred, deo na kojem je nos ide gore, okrugli deo ide dole.
 11. @bocca_bastard @doktor Kontaktirao sam kolegu Bojana, zbog posla nije u Ljubljani a i motocikl je prodat. Izgleda da je bio dobar, otisao za par dana. Hvala svima na angazovanju i pomoci, trazim dalje
 12. Znam da ima više kolega u Ljubljani ali ne znam ko ima vremena da pogleda.
 13. Kao što u naslovu piše, potreban mi je kolega koji ima vremana i volje da mi pogleda i realno opiše jedan BMW u Ljubljani. Bio bih zahvalan, da ne pravim 1000km puta ako motor ne vredi.
 14. Drugari....naklon do poda, za avanturu, snimke, montažu.... ma sve
 15. smiljke

  10 u 1

  Hvala vam što ste sve ovo podelili sa nama. Vaši putopisi su lekoviti, uvek donesu osmeh na lice!
 16. @Miloš A Na žalost ˝nesrećna kasaba˝ spada u širi centar Valjeva. Nesređana prava o nasleđivanju objekata, koje si tačno opisao, su razlog njihovog izgleda. - ˝gaženje psa˝- mislim da je u mom slučaju malo preteran izraz. Moj prvi vizuelni kontakt sa psom (kamera ga je, normalno uhvatila ranije): Momenat kada sam se okrenuo i odlučio da nastavim, momak gleda psa koji trči za motorom: Do sada sam u susretu sa psima uvek radio upravo ovo što je Severijan savetovao i tako i druge savetujem, uvek je pas stao, nemam nikakav strah od životinja. Stao bih i u ovoj situaciji da sam imao vremena. Svi pravnici u mom okruženju su me savetovali da tužim opštinu (pas je lutalica) i da se mrcvarim od 3 do 5 meseci po sudu, zajedno sa svedocima, zarad nekih 200- 500 eura odštete, što meni ne pada na pamet. Već sam napisao da se ˝gaženje psa˝ desilo stotinak metara od moje kuće i da svaki dan viđam ovog psa. Sada me interesuje kako, konkretno, postupiti u sledećim situacijama. Mislim na pse lutalice i dan je nedelja (veći deo moto zaljubljenika se vozi vikendom), vi ste stali da proverite stanje psa: 1. U nepoznatom gradu, posle kontakta, pas je povređen, sklanja se od vas. Koju službu pozvati da uhvati i transportuje psa do veterinara? 2. U nepoznatom gradu, stali ste, pas vas je ipak ujeo i pobegao posle vaše reakcije na ujed. Koja je pravilna procedura u ovom slučaju? 3. U nepoznatom gradu, usmrtili ste psa, vi ste pretrpeli štetu na motoru ali niste povređeni. Koju službu pozvati?
 17. Ne može niko sa sigurnošću da tvrdi da li će pas napasti ili neće. Ja sam odlučio da ne stanem baš zato što imam veliko iskustvo sa psima, sa kacigom i opremom, ja psu izgledam kao uljez na njegovoj teritoriji, nisam hteo da proveravam koliko će žestoko braniti teritoriju s´ obzirom na iskazanu agresivnost. Jedino što znam sigurno je da psima, bez nadzora, nije mesto na ulici! Psi lutalice- nedopustivo za gradske sredine, nisu krivi psi nego oni koji misle da su psi igračke pa kada shvate da su pogrešili, ostave psa na ulici (obavezno na drugom kraju grada). Ja sam uradio kako sam uradio a svako nek sudi po svome. Ovaj pas i dalje nasrće na bicikliste i motocikliste, na istom mestu. Ne bi me iznenadila vest ˝motociklista iz još neutvrđenih razloga skrenuo u suprotnu traku...... ˝.
 18. Hvala Severijan. Pas je u najboljem redu (provereno), sve se desilo stotinak metara od moje kuće.
 19. Tačno, pas je zacvileo u trnutku udarca i odmah počeo da laje i ponovo juri za motorom. Čuje se na snimku. Nisam hteo da rizikujem da me ujede. Rezultat je polomljen prednji blatobran.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja