Jump to content

Moto Zajednica

Gile_Extremeboy

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2299
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Gile_Extremeboy

 1. Sve ko sve ali koja je ovo glupost sa ovim prespajanjem da se udje u Dealer Mode, ne razumem, još grdje što sto original prekidač za to košta 30€
 2. Kod mene sve posebno hehe
 3. E a sad ono glavno, čim sam pipnuo pravi TPS motor radi perfektno izgleda kontakt ga zezao. Juhuuu
 4. Ja sam bio ubeđen da je ovo TPS. Opustio malo srafcici mrda levo desno malo i crtica se pomerila gore dole.
 5. Mislim da kad bi gorivo bilo u pitanju tj Pumpa ne bi isao na jačem gasu, jer kad malaksa Pumpa ona nemoze da postigne veće obrtaje gde treba više da gura. Elem pri prvom paljenju ide dobro u tim nižim obrtajima, dok je pod sauhom, čim se ugreje on zeza na manjim obrtajima, čak se i gasi sam kad stanes.
 6. Doterao sam TPS na sredinu ali opet ništa, sve je isto, samo njega nema
 7. Samodijagnostika kaže TPS nije na mestu, krenuću od njega.
 8. Drugari, došao je i taj dan, Suzana počela da zeza. Zamenjene svećice stavljene Iridijumske, filter vazduha nov, gorivo sipano sveže. Prva vožnja iz zimskog sna simptomi, do 5000obrtaja guši se, prima gas onako seckavo, onda probije ali nije to to osećam na primer terao sam do 110 ali kratka relacija bila i kao da je na silu. Imate li neku ideju pre nego što krenem sa rasturanjem?
 9. Umesto da menjas nešto što je funkcionalno i završava ti posao ulozi u 2 nova šrafa ili ih bar ofarbaju i tu rdju na ramu malo premaži crnom bojom (osmirglaj pre toga). Mene te 2 stavke više bodu oči od samog nosača.
 10. Ali zato naručene 4 komada Denso Iridijumske, 7,34€ u Nemačkoj komad majko mila skinuo staru da vidim stanje a ono elektroda skoro pa je nema
 11. Planirao sam ali nemam gde trenutno da je nabavim, pošto su sve radnje zatvorene u Austriji zbog korone.
 12. I nako ispiranja se crni
 13. Ovako izgleda ulje posle 5god i 25.000km
 14. Jedno pitanje za znalce. Pošto pri zameni ulja u štapovima ne menjam semeringe, znači ne otvaram komplet, po predhodnim postovima treba da se koristi ATF ulje za ispiranje štapova pre sipanja novog ulja. E sad kupio sam neko Elf g3 najeftinije koje sam našao, međutim kad pogledam iza na flaši piše da je Mineralno, a vidim da ima i sintetička, da li to sad ima neke veze?
 15. Male pripreme za proleće naručeno Wilbers SAE-20 ulje za štapove po preporuci kolege N.F.S
 16. Hvala na odgovoru, danas sam poskidao maske oklopa pošto je potrebna mala reparacija prednje maske naprsla na 2 mesta. Pritom uzeli da probamo da odvijemo imbuse na gornjem trokutu i gle čuda, samo je bilo KLIK i odvili se, da li zbog hladnoće se skupio materijal ili zbog čega neznam, ali da prošle godine nije htelo ni da čuje isto je bilo tajanstveno..
 17. Sedište odrađeno u Touratech varijanti debelo i udobno, prvo sundjer pa memorijska pena preko
 18. Jel imaju štapovi na GSXF na dnu dole šraf za ispuštanje ulja? I koja veličina inbusa ide u osovinu prednjeg točka? Pitam jer mi motor nije pri ruci uzimljen je a treba ulje da menjam u viljuškama koje nemogu da skinem, zapekli šrafovi na trokutima, nismo mogli da odvojeno kad smo hteli da farbali iste. Pa BiH samo ispustio ulje i dodao novo.
 19. Kaze poslaće mi i filter vazduha ima, ko da znao da moj nije menjan od 2017
 20. Stender narucen sa srafom, federom, nekom čudnom pločom neznam zašta služi ali kaže čovek BEZ DISTANCERA, to će biti maaalo zajebancije...
 21. U ljudi, ja bi isto trebao da promenim svećke, brojim 52.000km, a place mi se kad pomislim na tu peripetiju
 22. Teoretski trebalo ni da paše.
 23. Hahahaha GSX650F NOV koštao 7500€
 24. Mašina oterana na vikendicu kod drugara da prezimi, skinut akumulator. Preko zime nas čekaju neki radovi koji smo izbegavali tokom sezone
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja