Jump to content

Moto Zajednica

Dubinko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dubinko

  • Rođendan 18.11.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    Kosarka, boks, voznja motora!
  • Motocikl
    Honda africa rd04 1990

Poslednji posetioci profila

519 profile views

Dubinko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

22

Reputacija u zajednici

  1. Da da, to je u planu al nisam jos stigao da uradim. Treba kod Sebe da radim sipke sa prednje strane i maglenke da se stave.
  2. Hvala puno. Sve pravljeno, ja smislio dizajn a Branislav iz Borce radio nalepnice.
  3. Hvaaala svima. Ispalo je odlicno i ja sam prezadovoljan. Farbanje, nalepnice, cela grana sa auspuhom, stitnici za ruke, retrovizori, migavci, vizir, kofer i jos par sitnica, sve ukupno oko 1300e.
  4. Pozdrav ljudi, Evo da se pohvalim, ostalo je jos par stvari da se uradi ali glavni deo je gotov. Sta kazete?
  5. Pozdrav ljudi, Da neko nema ovu gumu za hondu africu?
  6. @Bigorfarbanje, nalepnice (kojih ce biti bas dosta na motoru), krpljenje blatobrana i jos neke sitnice = oko 500e
  7. @aca-pnjavio mi je majstor da je los zadnji amortizer, jel znas ko radi reparaciju i koja je cena otprilike? @drmilan_bio je katastrofa ofarban, na nekim delovima se videla prethodna boja, ljustila se farba, ispucao lak, pa sam odlucio da ga ofarbam, jednostavno nisam mogao da gledam takav motor. Bice totalno drugaciji i moderniji, nigde nisam video tako odradjenu afriku, stize krajem meseca pa cu okaciti par slika. @vavatako ce i biti najverovatnije, 80, 90e je remont vila i bice super ako u kojem slucaju ne iskoci neka dobra ponuda. Hvala svima na savetima i sto su se ukljucili u temu.
  8. Ja uporno pisem rd03, sad sam skontao, umesto rd04. @drmilan_da da, kupio sam afriku pre mesec, dva, trenutno je rasklopljena i na farbanju je kod Srbe u Vrscu pa skupljam delove, razmisljam sta cu da radim i tako. @stari rokerbas sam te i gledao a ima i na sajtu polovni automobili prednja viljuska od ktm-a 990 adventure, koja je jos bolja opcija, pa cu da vidim. Hvala na savetima.
  9. @Dexterrne mogu da nadjem tu temu, ako ti nije problem da mi kazes gde se pisalo o tome. @vavahvala druze na pomoci, pokusacu da potrazim.
  10. Nisam znao da postoji ta tema, sad cu probati da nadjem. Clan sam od 2016 ali nije problem, ako treba, predstavicu se ponovo. Pozdrav
  11. Pozdrav motorasi, Zelim da stavim na Hondu africu 750 rd03 1990 god. upside-down vilu. Da li neko zna koju bi vilu trebao da stavim? Da li svaka vila odgovara ili ne? Da li neka vila sa novijeg motora npr. Honde transalp ili nekog drugog motora odgovara za africu? Da li neko ima na prodaju vilu? Svaka pomoc je dobrodosla. Hvala, Nikola
  12. Pozdrav motorasi, Zelim da stavim na Hondu africu 750 rd03 1990 god. upside-down vilu. Da li neko zna koju bi vilu trebao da stavim? Da li svaka vila odgovara ili ne? Da li neka vila sa novijeg motora npr. Honde transalp ili nekog drugog motora odgovara za africu? Da li neko ima na prodaju vilu? Svaka pomoc je dobrodosla. Hvala, Nikola
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja