Jump to content

Moto Zajednica

radisani

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    skopje
  • Motocikl
    gilera runner 50 98

Poslednji posetioci profila

227 profile views

radisani's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Molim vas gde stoji ova plastika
  2. Molim vas za pomoc ako moze i slika restavriram jednog peugeota speedfight 2 2001 i narucik sam plastiku koju neznam gde stoi pa ako moze za pomoc ili sliku kako bi stojala i gde tacno nikako nemogu da nadjem mesto.
  3. Molim vas imam Peugeot speedfight 2 naručio sam plastiku koju ne znam gde stoji pa bih vas zamolio gde tacno stoji ili slika gde se mjestu hvala.
  4. problem sa mojim skuterom pa bih zelio da mi pomognte .Da bih nasao gde je problem .piaggio masina 50 vodeno hladjenje sve je standart. Pre neki dan kad se vracam sa posla skuter je bio parkiran i hladan .Palim da krenem poceo je da jako da trza pri startu na malim gas kad krenem sve je super . Problem broj 1 .A posle toga pri ubrzanju sa oko 90 na sat odjednom poceo da one i da gas se gubi .Nije mi jasno sta se desava i odmah sam stao .mam problem sa mojim skuterom pa bih zelo da mi pomognte .Da bih isao u pravom pravcu da ne bi luatao Pre neki dan se vracam sa posla kad sam krenuo poceo da trza naglo pri startu a posle kad krenes iso je kao metak sve standart a iso je ravno 90 na sat . Brzi i bolji skuter nisam vozio u zivotu jedan od najboljih skutera do sada po mom misljenju .Kad stanem na semafor ponovo jak trzaj pri malom gasu polako lagano i krenem raketa je kazem do kuce .I posle 10 minuta voznje negde 70 na sat odjednom poceo da tone i veliki pad ubrzanja i sato je negde na 20 na sat i tako stanem vidim lepo radi temperatura na sredini radi kao sat ali nece da vuce i izgubio se gas polako do 20 i tako do kuce jos 10 minuta .Nema gasa gas do daske a radi samo na mislim 2000 obrtaja i tako kao kornjaca olako do kuce .Celu noc nisam spavao sta moze biti sta se desilo . Ocisto karburator promeni svecicu novu nkg 9 es i sve je ok ali ne vuce pri startu kao sto je bilo .Pa bih vas zelio zamoliti vase iskustvo oko pomocu gde da trazim problem i sta se desilo .Vidim tempertaura je ok na sredini radi leopu pali super ali gas nema nigde.Gas do daske ali jedva 200 obrtaja i iso negde 20 na sat .I tako do kuce .Drugi dan sam otvorio karburator ocistio svecica nova nkg 9 es i ok sve je ok. Alisada nema tog jakog starta koje je vukao napred nema vuce ili snage pokreta kao stoje bilo pre. U cemu je problem sta se desilo nema pojma i gde da trazim problem Vasa iskustva razmisljanja hvala
  5. zdravo svima zovem se nenad iz makedonije
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja