Jump to content

Moto Zajednica

Challenger

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Hell
  • Motocikl
    Malaguti Madison RS250 Titanium Rider

Challenger's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Kais procujem sutra preko Peugeot-a originalni, nove rolnice i klizace variomata. Takodje sutra mi stize alat za blokadu i domontazu, moment kljuc... Kvacilo skidam pa cu pokusati da repariram ako je moguce, zvono je na limitu tolerancije tako da cu pokusati sa obradom. Zvono hvata na samom pocetku lamela, jos uvek nije pocelo da kaci pakne tako da ako uspem da prelepim nove ferode pravilne velicine kvacilo ostaje.
  2. Dana sam skinuo deklu na Medisonu RS 250 zbog lupanja i vibracije kvacila kada je hladan. Da li su ove lamelice kvacila prekratke ? Vidi se da su na bile duze lamelice od ovih. Zvono je poplavelo jel lamele hvataju na samom pocetku i unutrasnjoj strani zvona sto dovodi do proklizavanja i pregrevanja ? Kais je poceo da puca, na jednom delu hvali srednji sloj izmedju gornih i donjih zubaca, takodje je pocelo razdvajanje slojeva kaisa na par mesta. Zamenih ulje u zadnjem raduktoru je bilo dosta tamno, sipao sam 250ml BARDAHL-a 80w90 iz bocice 250ml , sada mi na meracu pokazuje da je skroz dole na minimumu. Koliko ulja staje u ovaj reduktor ? Da li je potrebno doliti da dodje na max ? Nivo starog ulja je bio na max prema meracu.
  3. Da li neko ima bobinu sa oznakom 168F ?

    1. orlovi

      orlovi

      Za koji motor???

  4. http://img600.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imag0318f.jpg Evo i mog zmaja. :moto3:
  5. Jel znas koja je dimenzija tog tockica ? Mislim da se moze upasovati sa putnickog programa, to su standardni roleri za pk i zupcaste kaiseve. Koliko ja znam ne bi trebalo da ima ulja u namotaju, mozda je popustio semening radilice prema namotaju.. Evo i moje kante : http://img600.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imag0318f.jpg
  6. Sutra polazem za A. Interesuje me da li se moze voziti sa potvrdom o izdavanju vozake dozvole ?
  7. Da li je neko uporedjivao Pireli GTS23 i Dunlop RunScoot ? Danas montirao Dunlop kad ono guma je uza od Pirelijeve, vise je ispupcen gazeci sloj.
  8. Pozdrav svima na forumu !!! Kupujem gore pomenuti skuter, zanima me na sta da obratim paznju prilikom kupovine ? Spolnji izgled znam da ocenim, prepoznajem da li je nesto krpljeno prilikom pada ili sudara... Zanima me mehanici deo, kako prepoznati los motor, los prenos kod ovog modela....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja