Jump to content

Moto Zajednica

matke92

Članovi
  • Broj tema i poruka

    149
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu matke92

  • Rođendan 23.11.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    Kombinacija IT + Gradjevinarstvo
  • Motocikl
    RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675

Poslednji posetioci profila

1356 profile views

matke92's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

632

Reputacija u zajednici

  1. Cena ide dole za forum na 100€
  2. Prodajem gume letnje: Proizvodjac: Continental Model: Eco Contact 5 Dot: 2x2017 i 2x2019 Šare: 5.7-6.0mm Bez skrivenih mana, balona, ravnomerno trošene, vožene prošlo leto, prešao sam na letnje 17. Premijum guma, nove su oko 11.000/kom Dve imaju "čep" Cena za sve 4: 120€ za forum Može zamena za 17, trebaju mi: 2x 225/45/17 2x 235/45/17 Sve je slikano, ako treba još neka informacija pišite. Preuzimanje isključivo lično na Bežanijskoj kosi.
  3. Veruj mi da sto ga više vozimo da smo više oduševljeni, 4.000km na satu sad ima. I dalje je nerealno povozan, kočenje je malo bolje, mada kako vreme prolazi sve vise mislim da je do guma(CST su mislim), al to cemo videti kad dodju na zamenu, opet napominjem da on nema problema sa kočenjem vec ja koji je malo jaci na kočenjima. Plastike i dalje na svom mestu, ne lupka ništa i slično. Apsolutno svako dugmence,sijalica i dalje radi kao i prvog dana. Ima i zamerki naravno. Istekla je prva godina njihove navigacije, pa sad da bi se koristila treba da se plati i to neka fina cifra na mesecnom nivou, ali svakako screen share preko telefona radi tako da i nemas neku potrebu za istom, i mislim da se cuje malko varijator na malom gasu(reda veličine kao kad odu oni ublaživači). Bio je na drugom servisu pre mesec dana, oko 100e je bio redovan servis.
  4. Aktuelno i dalje. Registrovan do kraja jula. Zamena ne igra ulogu, kupilo se prosle godine nešto Kod mene je danas idem do Slankamena, Beške i do NS ako neko hoće da pogleda nek piše na 065/80-80-558
  5. Odlične su, bas ono sto sam tražio, za skuter, udobne moto patike u kojima može i da se proseta ako zatreba a da ne ispadaju oči, a opet izgledaju obično da ne upadaju u oči.
  6. Odlično, može, šaljem ti kontakt moj u PP
  7. Okej, mislio sam da su patike u Srbiji vec, a vidim da si u BG-u u mom kraju, iskreno, ne mogu da ti obećam ništa dok ne probam, nije problem dizajna i boja već veličine, jednom sam omanuo tako, tako da više ne kupujem dok ne probam, ako ih doteraš ovamo javi ako u medjuvremenu ne kupim.
  8. Evo i formirane cene 9.790 evropskih novcanica
  9. Jel moze da se proba u BG? velicina bi trebalo da je moja 43-44.
  10. Evo ja da se prikljucim diskusiji. Imam 675 i iskreno mi se ova novija svidja dizajnom i to je to otprilike Ono sto mi se ne svijda je pogled iz pravca vozača na volan i instrument tablu. Nekako mi dečiji izgleda u odnosu na staru verziju. Ono sto zameram je nema stelovanja suspenzije, ali pretpostavljam da ima da bi uticala na krajnju cenu, a imali su i to u vidu sigurno iz fabrike kad su razmisljali gde ce se pozicionirati u odnosu na konkurenciju. Svakako mogu da kazem da bi mi ova nova Daytona bila izbor ispred R7, RS660 i GSX-8R po pitanju zvuka i samog agregata sa 3 cilindra, po pitanju dizajna RS660 mi je apsolutni pobednik, e sad treba sacekati zvanicne cene izmedju Daytone 660 i RS660, po meni je RS660 daleko i lepsa i naprednija... Evo voljan sam i da dam moju na uporedni test ako je @Jovan Ristic zainteresovan za tako nesto... Po meni ja bih radije zadrzao staru i ne menjao za novu, malo je laksa, vise snage, manje prigusen agregat, a manje vise imas apsolutno sve osim ABS-a bar na ovoj mojoj generaciji.
  11. Ode za kolegu u Smederevo. Pozdrav
  12. Vidim da je veličina malo diskutabilna, ja sam 176 i kad ih stavim po svojim kukovima treba da se podignu 10-ak cm da bi mi stitnici legli na kolena. U obimu struka su mi dosta vece. Slike u prilogu. Mogu da dam neku odokativnu meru da kazem da je za nekog 185-195cm i 100-125kg, nemam iskustva nikakvih sa merama tako da moguće je i da sam omasio, nemam u familiji nikog ni blizu 100kg . Evo jos par slika u prilogu, maneken-ja, 176cm visine i 85kg. Može i slanje, nego bolje lično da se proba pre nego kupi.
  13. @Blaza Meni su dosta velike, ja sam 176cm visok i 85kg. Mogu po ovome sto sam video na sebi kad sam probao, da kazem da je za preko 100kg sigurno
  14. Pantalone texpeed Weist (struk)46 Length (dužina)30 Cena 20€ Pantalone izgledaju bukvalno kao nove, nigde pocepane, zacepane i izbledele i slicno. Dimenzije sam merio krojackim metrom, pogledajte slike, ako jos neka mera treba ,pitajte, izmericu. Cinim dobro delo prodavajuci ih, ni iz dzepa ni u dzep. Malo sam izguglao i nasao ih ovde: https://www.amazon.co.uk/Texpeed-Waterproof-Armoured-Motorcycle-Motorbike/dp/B004NVS2KM/ref=mp_s_a_1_1?c=ts&keywords=Protective+Motorbike+Trousers&qid=1703615215&refinements=p_89%3ATexpeed&s=automotive&sr=1-1&ts_id=303876031 I ovde: Buy Motorbike Motorcycle Trousers Waterproof Cordura With CE Armour Protection Biker | Bike Wear Direct BIKEWEARDIRECT.CO.UK Buy Motorbike Motorcycle Trousers Waterproof Cordura With CE Armour Protection Biker... Ono sto sam zapazio citaju i ovo je da treba da ima termalnu postavu koju ja nemam, tako da su pantalone bez termo postave. Pantalone imaju štitnike za kolena i kukove, takodje uslikano. Cena novih je 50 funti, iliti nepunih 60€, sobzirom da nedostaje termo postava odbijam 20€, ostaje 40€, i kao svaka polovna- a kao nova stvar vredi 50% tako da je cena 20€. Opet napominjem da je prodaja uslužna, nemam nikakvu zaradu na ovome, ako je cena neprikladna slobodno mi skrenite pažnju. Kontakt preko foruma. Lično preuzimanje Zemun-Bežanijska kosa. Slike dalje u prilogu:
  15. Ja ako dobro vidim, nije presvucen, ovo je samo tipska navlaka koja se zateze koncem kao originalni volan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja