Jump to content

Moto Zajednica

tkd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    465
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    Suzuki gsx r 600 k8

tkd's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

174

Reputacija u zajednici

  1. Zao mi Petruksa. Tako je bio blizu. Pobeda bi mu bila ozbiljan vetar u ledja. A mislim da ovakva situacija u sampionatu odgovara svima, bez obzira za koga se navija. Samo da je neizvesno do kraja i da ima sto vise kandidata za titulu. To svi volimo. I naravno ROSI da na kraju uzme 10 TITULU!!!! PS: Znam da sam sad za neke usrao na kraju, ali to je bilo jace od mene.
  2. Obecava sledeca sezona. Kad bi mogla da pocne sad za vikend. Lorenco vec pravi vremena kao Dovi. Kada se jos malo uvoza i uz njegovu konstantnu voznju bice u vrhu. Vinjales vec pravi vremena kao Rosi. Mali ce biti opasan na Jamahi. Markez i Pedrosa bi trebali da budu u standardu. Mislim da ce neko od ovih imena biti sampion sledece godine.
  3. Mozda vecina ovo zove znanjem, ali za mene je ovo cista sreca. Nije mu islo po vlaznom, izleti, video da je svakako trka izgubljena. Rizikovao i potrefio perfektno i vreme za zamenu i gume. Malog ove godine hoce, pa hoce. Nece ostati gladan.....
  4. Kada je Rosi odustao, masa se vidno izduvala i bas mi je krivo zbog toga. Ne toliko sto ga je izdao motor, nego sto nisam prisutvovao jednoj tako velikoj proslavi. Sta da se radi.... sad moram ponovo da odem.
  5. Atmosvera je stvarno vrhunska. Okolo su brda i sve zvoni. Sto od ljutih masina sto od strastvenih Italijana. Ali se mora biti spreman i na malo guzvanja.
  6. Ovoliko ljudi na jednom mestu nikada nisam video
  7. Steta sto nije pobedio. Masa se bas spremila da napravi ludilo.
  8. Možeš da kupiš na dan trke,Đeneral i ja smo došli u subotu na trening i ajde da kupimo karte na šalteru,kad riba kaže "karte za sutrašnju trku možete kupiti sutra kada dođete " ,ne možeš da kupiš u napred.Jedino ako hoćeš da gledaš trening i trku onda možeš ali to košta 150 eur. Hvala druze na informaciji. Super. Da se ne zaletim tamo, pa poljubim kapiju. Mislim da bi poludeo. Zakasnio sam sa kupovinom preko neta.
  9. Hoce neko ici u Mugelo? Moram li da rezervisem karte, ili moze kao i u Brnu da se kupe na dan trke?
  10. Zanimljivo sve ovo. Sta uradi samo jedan pravi transfer. Sve se zavrtelo.
  11. Janone danas vozio za Rosija. Danas mu je otplatio dug iz prosle godine, kada ga je prestigao i uzeo (na kraju se ispostavilo) presudne poene. Na startu pravo u Markeza, nije mi jasno kako ga nije srusio. A na kraju izbaci sebe i Dovija i pokloni Rosiju mnogo poena. I sta sad hocte?! Napred ROSI!!!! Zao mi Vinjalesa. Pi.... nije bas moralo tako.
  12. Hvala Ares. Lepo je pocelo. Zanimljive trke. Do zadnjeg kruga neizvesno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja