Jump to content

Moto Zajednica

symon

Članovi
 • Broj tema i poruka

  79
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

53 Good

O članu symon

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  MK CRNA REKA
 • Motocikl
  Hayabusa

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Eh pa da zna čovek šta ga čeka u svakoj situaciji
 2. Fantastičan motor u svakom pogledu mislim na model (99-06). Mlađu sam probao nema se šta zameriti. Ja sam 177-115 kg i lako sam se namestio na nju. Potrošnja do 180-200 6,5l posle toga nisam ni merio . Na 300 km/h vidiš kako skala od goriva pada. Vozio sam u danu 350 km nisam se nešto naročito umorio. E sad problem je što ako ne pogledaš u sat uopšte nemaš osećaj brzine. Do 250-270 ništa se ne dešava ni ne znaš da ideš toliko dok nisi pogledao brzinomer. Problem nastaje na 290-300 kad treba da staneš mislim da je tu nešto tanja s kočnicama u odnosu na druge R-ove. Imao sam zaista dobar primerak sa 35000 km prevarih se i prodadoh rado bih ga vratio ali sadašnji vlasnik neće da proda. Ako nađeš dobar primerak za normalne pare uzimaj slobodno. Supruga se nije žalila na udobnost.
 3. symon

  Moto Doktor

  Sinovac samo cepaj. Pucanje i jeste za moto skupove kome smeta može u operu pozorište...
 4. symon

  Petak 13.

  Nešto besplatno u CG mora da se šalite. Trčao bi taj i za 1 euro taman crko. I odma zovu muriju a oni dotrčavaju za sekund.
 5. Radi sve motore i turing i sport i enduro.
 6. Uvek baš dobro u Viziću kod brata Neđe...
 7. Ako organizator nije alav i nije mu prioritet samo ZARADA onda može lagano. Kome je samo ZARADA pred očima onda teško.
 8. Ko je u Loznici i oko Loznice majstor Mića svaka preporuka. Odlično poznaje problematiku motocikla, radi dugi niz godina. Razuman s cenom i nabavkom delova. Nije nadrndan poštuje mušteriju i ne pravi se da je nuklearni fizičar. Hoće da objasni i pomogne.
 9. Nedavno sam prošao pomenutim putem Kladovo Gradište i put je u lošem stanju. Hoće da izbaci iz sedišta kad naletiš na nevidljivu rupu nije zakrpa pa da se pripremiš . O mostovima da ne pričam. Generalno put nije za opuštenu vožnju.
 10. Čim ne piše cena ulaza najverovatnije je bezobraznih 500dinara, pa se ne objavljuje, kad dođeš saznaš...
 11. Svi koji naplaćuju sramotnih 400 ili 500 dinara neće reći cenu ulaza i na više puta postavljeno pitanje.
 12. Javi se Čika Rajku - Arakis ima lagano rešenje i nije skupo . Meni je rešio isti problem na Honda CBF 1000-
 13. symon

  Honda CBF 1000

  @bocca_bastard Za nekog to nisu mane meni je smetalo. Motor nema pokazivač temperature motora .Lično mislim a pokazalo se tačnim na nekim drugim motorima da kad se upali lampica za temp da je već kasno.To sam rešio kupovinom i ugradnjom u Louis-u digitalnim Koso satom za temp , nije skup a mnogo mi je značilo. Recimo kad je topao dan temp 28°C i viša voziš se po gradu prvi put kad ti se upali ventilator hlađenja ako se voziš sat-dva po gradu bez da staješ, ventilator se neće nikad ugasiti , bukvalno ako se voziš i 5 sati radi bez prestanka. Van grada i na putu nećeš ga čuti sve vreme dok voziš. On drži temp u normali 102-103°C ali je meni jako bilo iritirajuće pogotovo dok nisam ugradio gore pomenuti sat. Koso dodatni sat je 20€ zar je to tako prevelika investicija da ne bude u fabričkoj postavci. Vozio sam razne motore sa ABS-om koji rade normalno kao i na autu. Na CBF-u radi potpuno nerazumljivo za mene. U trenutku kad ti se uključi ABS nemaš nikakvo kočenje kao kad ti propadne kočnica i to traje neko vreme za mene predugo . Ako pustiš ručku pa ponovo stisneš isto se dešava.Praktično moraš da sačekaš da to ništa prođe da bi radio kao normalan ABS. Zadnja kočnica je ako kočiš samo njom skoro pa bez kočenja i tvrda je kao kamen u kombinaciji sa prednjom koči dobro ali nikad ne toliko da bi zadnji točak blokirao i da ABS odradi svoje. Može biti da možda sistem kočenja DUAL ima neke veze pošto kad koči prednja kočnica on ubacuje i 30% zadnje. Motor inače koči ubija samo taj problem sa ABS-om meni je smetao. Vozio sam i Bandita 1200 sa ABS-om 2006 godina na njemu ABS radi kao i svaki drugi auto ili moto ABS. Lično mislim da je Bandit 1200 u S verziji spremniji motocikl od CBF 1000. Stvar je ličnog doživljaja ali meni je Bandit više legao.
 14. symon

  Honda CBF 1000

  Ne oba puta kad su menjani namotaji regler je ostao, u oba slučaja radio je u granicama dozvoljenih parametara, još uvek je fabrički.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja