Jump to content

Moto Zajednica

symon

Članovi
 • Broj tema i poruka

  75
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

44 Neutral

O članu symon

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  MK CRNA REKA
 • Motocikl
  Hayabusa

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. symon

  23. moto skup MK Triumph Zaječar 2019.

  Čim ne piše cena ulaza najverovatnije je bezobraznih 500dinara, pa se ne objavljuje, kad dođeš saznaš...
 2. symon

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  Svi koji naplaćuju sramotnih 400 ili 500 dinara neće reći cenu ulaza i na više puta postavljeno pitanje.
 3. symon

  Svetla se pale cim dam kontakt

  Javi se Čika Rajku - Arakis ima lagano rešenje i nije skupo . Meni je rešio isti problem na Honda CBF 1000-
 4. symon

  Honda CBF 1000

  SC 58
 5. symon

  Honda CBF 1000

  @bocca_bastard Za nekog to nisu mane meni je smetalo. Motor nema pokazivač temperature motora .Lično mislim a pokazalo se tačnim na nekim drugim motorima da kad se upali lampica za temp da je već kasno.To sam rešio kupovinom i ugradnjom u Louis-u digitalnim Koso satom za temp , nije skup a mnogo mi je značilo. Recimo kad je topao dan temp 28°C i viša voziš se po gradu prvi put kad ti se upali ventilator hlađenja ako se voziš sat-dva po gradu bez da staješ, ventilator se neće nikad ugasiti , bukvalno ako se voziš i 5 sati radi bez prestanka. Van grada i na putu nećeš ga čuti sve vreme dok voziš. On drži temp u normali 102-103°C ali je meni jako bilo iritirajuće pogotovo dok nisam ugradio gore pomenuti sat. Koso dodatni sat je 20€ zar je to tako prevelika investicija da ne bude u fabričkoj postavci. Vozio sam razne motore sa ABS-om koji rade normalno kao i na autu. Na CBF-u radi potpuno nerazumljivo za mene. U trenutku kad ti se uključi ABS nemaš nikakvo kočenje kao kad ti propadne kočnica i to traje neko vreme za mene predugo . Ako pustiš ručku pa ponovo stisneš isto se dešava.Praktično moraš da sačekaš da to ništa prođe da bi radio kao normalan ABS. Zadnja kočnica je ako kočiš samo njom skoro pa bez kočenja i tvrda je kao kamen u kombinaciji sa prednjom koči dobro ali nikad ne toliko da bi zadnji točak blokirao i da ABS odradi svoje. Može biti da možda sistem kočenja DUAL ima neke veze pošto kad koči prednja kočnica on ubacuje i 30% zadnje. Motor inače koči ubija samo taj problem sa ABS-om meni je smetao. Vozio sam i Bandita 1200 sa ABS-om 2006 godina na njemu ABS radi kao i svaki drugi auto ili moto ABS. Lično mislim da je Bandit 1200 u S verziji spremniji motocikl od CBF 1000. Stvar je ličnog doživljaja ali meni je Bandit više legao.
 6. symon

  Honda CBF 1000

  Ne oba puta kad su menjani namotaji regler je ostao, u oba slučaja radio je u granicama dozvoljenih parametara, još uvek je fabrički.
 7. symon

  Honda CBF 1000

  Bilo je tu nekih par stvari koje mi se nisu svidele al opet ko sam sad pa ja da jednoj takvoj fabrici nešto zameram u konstruisanju. U svakom slučaju jedan dugotrajan i ozbiljno urađen motocikl. Ono malo nečeg što mi se nije svidelo sam rešio uz pomoć dobrog moto servisa.
 8. symon

  Honda CBF 1000

  Uvek za sve informacije koje znam .
 9. symon

  Honda CBF 1000

  Upravo tako . Ti novi koje su stavili trajali su 4o-ak hiljada i cvrc izgoreli. Pošto sam u kontaktu sa novim vlasnikom čekamo da vidimo koliko će trajati namotani u maloprivredi do sad 11000km.
 10. symon

  Honda CBF 1000

  U Srbiji jeste i urađeno je na servisu u garanciji naravno besplatno.
 11. symon

  Honda CBF 1000

  Te probleme priznaje i Delta zvanični uvoznik. Moja iskustva su ovakva. Ako imaš druga saznanja i iskustva ne poričem.
 12. symon

  Honda CBF 1000

  13.6 ler obrtaji 13.8-14.1 i uvek tako kad je mereno, nisam imao zakačen voltmetar na motoru kao stalni instrument.
 13. symon

  Honda CBF 1000

  Vozio sam CBF 1000 3-4 godine. Namotaji alternatora su praktično fabrička greška. Prvi su promenjeni u garanciji na 8000 km. Kupio sam motor sa 21000 km. Vozio sam ga 3-4 godine i prodam ga sa 47000 km . Sve ispravno bilo. Posle 4-5000 km riknuli namotaji alternatora i čovek ih namota i sad čeka da vidi kad će ponovo riknuti. Znači i zamenski originalni znaju da zezaju. Sve ostalo što se struje tiče perfektno radi.
 14. Ako se nekim slučajem Slammer predomisli zainteresovan sam  za E 55. poPozzz

   

 15. symon

  CENTRALNI MOTO SKUP 25-27 MAJ M.K ČIVIJA

  živim u Šabcu i redovno posećujem skup u Šabcu. Nemam potrebe da čujem po kafićima. Brate Salere podkrala se jedna greška
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja