Jump to content

Moto Zajednica

flokser

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: flokser

  1. Bio juce .Fantastican ambijent uredjenog jezera i kupalista , kamp u sumi i odlicno vreme , krivci su za sjajnu zabavu na moto skupu u Backoj Topoli .. Moram da odam priznanje organizatorima ,MK Sinovi Severa , na sjajnoj organizaciji i voditelju bajkerskih takmicenja , koji je dao primer kako se vodi program na moto skupu . Zbog obaveza na poslu , nazalost nisam mogao da ostanem na vecernjoj svirci . Bravo za MK Sinovi Severa .
  2. Ovo je promo-video clip koji najavljuje moto - skup 2016 -.https://youtu.be/JF2ZcueaE5s Molim da onaj koji ima informacije za moto skup u Backoj Topoli 2016. potvrdi odrzavanje skupa .
  3. Ako dobro vidim , ovaj post za moto skup u Backoj Topoli je iz 2015.god. ?
  4. Sada saznajem ovu tuznu vest , da je otisao Jovica Milak .Gromada od coveka , sirokog osmeha i velikog srca .Neka su ti siroki putevi dragi Jovice. Saucesce porodici i prijateljima .
  5. Odlicno organizovan moto susret u Gospodjincima , odlicna lokacija , dobra svirka ....Dolazimo opet !
  6. Sve pohvale za organizaciju moto susreta u Futogu .Nedostaje stara lokacija , u sumi , koje sada vise nema .
  7. Odlicno organizovan moto skup, dobra poseta i sjajna lokacija , cestitke Falkonsima -Ruma
  8. Sve pohvale, na odlicno organizovanom moto skupu , vrednim domacinima iz Kisaca -Kisach Crows
  9. Odlican ' kraljevski ' pasulj , dobru svirku i prijateljsku atmosferu nije uspeo da pokvari ni tajfun, koji je u jednom trenutku protutnjao preko Kisaca . Dolazimo i danas , da vidimo da li ce sarme biti dobre kao i prosle godine !
  10. Odlicno organizovan skup u Temerinu i odlicna svirka grupe "Kerber" u subotu .
  11. Odlicna organizacija , besplatan ulaz i dobra poseta je bila u Apatinu . U subotu , sjajan nastup grupe "Divlje jagode "
  12. Odlicno organizovan moto skup , dobra svirka Milos Bajat & Good company band i lepo vreme u Novom Beceju
  13. Cak ni kisa , u jednom kratkotrajnom nailasku , nije mogla da pokvari odlican utisak iz Iriga
  14. Bio juce , sa drugarima u Beceju .Dobro organizovan susret na kome se nije naplacivao ulaz. Odlicna svirka benda Elektricni Orgazam , zaista .Sve pohvale Giletu i ekipi iz Elektricnog Orgazma koji su napravili fenomenalnu atmosferu , na ovom odlicno organizovanom moto skupu.
  15. Bio juce (subota)sa drugarima na moto-skupu u Kisacu .Moram da pohvalim Kisach crows na dobroj organizaciji , sasvim pristojnoj svirci bendova i odlicnim punjenim paprikama. Ovim putem se zahvaljujem ljubaznim domacinima i najavljujem dolazak ponovo u Kisac kad se ukaze prilika. To sto je" inflacija skupova" u Srbiji( pet za ovaj vikend ) i sto je generalno svuda manja poseta , pitanje je za posebnu diskusiju .
  16. Evo raspored dogadjanja na Motoville NS Sajam 05.-07.07.2013.
  17. Zaista zanimljiv poduhvat izrade custom el.-bike .Da li si priveo zavrsetku "projekat" ? Kolika je prosecna autonomija u gradu , ravnome N.Sadu ? Mozes li pokazati fotke , konacne verzije el.bicikla?
  18. Viza za Isle of Man kosta 200.-Evra ? Bilo bi dobro da nam kazes koliki su troskovi , po osobi + motor , za feri ,tunel LM , vizu , smestaj i ostalo a za sta sada imas uvid . Verujem da to zanima bajkere iz Srbije koji se spremaju da krenu za IOM , u koje spada i moja malenkost . Zahvaljujem se .
  19. Zelim vam srecan put na Isle of Man Ocekujem detaljan izvestaj sa TT race kao i kakav ste dozivljaj imali na IOM i na putu do tamo . Pozdrav i svako dobro
  20. Zahvaljujem se ,Dane ,na lepim zeljama za moj 53. rodjendan .Takodje i tebi srecno i suv asfalt zeli Stevan.

  21. Kako naslov kaze ,nudim svoj komp u delovima , pa tako prodajem mat.plocu Asus K8N4-E SE sa procesorom AMD Sempron 2800+(socket 754) ,sa 1,5 GB ram-a (3 x 512MB, DDR 1)i grafickom kartom Asus EN 7300 GS( PCI-E ,256 MB ,HTD ). Datum kupovine :26.08.2006.g Posedujem sve papire ,racun i drajvere za ove komponente . Komp je u radu ,potpuno ispravan i moze da se proba u N.Sadu .Cenim sve ove nabrojane komponente na 50.-e . Takodje prodajem potpuno ispravan crt monitor 19" Flat ,Samsung SyncMaster 957 DF. Monitor je u radu i moze da se pregleda .Datum kupovine 2005.g . Cenim ga 40.-e Ne saljem postom ,preuzimanje je samo licno , u Novom Sadu Stevan B. 064 200 5034 , ili kucni 021/426-090
  22. Metodom pipanja ,dosao sam do najboljeg mesta za postavljanje HD 720p kamerice .To je nosac retrovizora ,na mestu gde se srafi za rucku ,tako da kamerica zauzima mesto izmedju levog retrov. i satova . Prva zamisao je bila bocni krash bar ,ali vibracije su takve da bi ,verovatno ,ispao objektiv posle 15min. voznje. Po sistemu 'uradi sam' upotrebio sam nosac sedista od bicikla ,8mm torban vijak ,3mm flah ,malo gume i crni sprej . Ovde je veoma vazno da nema dodira medju metalnim delovima ,ni u jednoj tacki , kao i izmedju kamerice i nosaca gde se pricvrscuje orig.vijkom sa starog tripod-stalka . U toku ovog vikenda ,postavicu kamericu i uraditi probni video u rez.1280x720 sa 30flp. Praktica je pokazala da pravi dosta lose slike pri slaboj dnevnoj svetlosti i sa blicem ,koji dobaci do 1,5m .Medjutim , na dnevnoj svetlosti ,slike su odlicne ,ostre sa jasnim bojama .Nema opticki zum ,samo softverski , i 'hvata' siroki kadar . Imam problem sa racunarom ,radi ko da vuce plug za sobom ,tako da za sada ne mogu da obradim video .To bi trebalo da se promeni naredne nedelje ,kada stize upgrade za racunar .
  23. Danas naletim u radnji ,sasvim slucajno , na jednu HD 720p kamericu , Praktica 5000 WP za 6490,oo RSD .U nju idu 2 x AAA bat. iz trafike i SD HC mem.kart, do 16 GB (pozeljno je klase 6).Dosta lose je na forumima ocenjena za foto ali za video u 720p u 30flaps je dobila dobre ocene . Ostaje da napravim odgovarajuci drzac na motoru ,pa da vidim kakav video pravi ,ova low budget vodootporna kamerica .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja