vasa 31 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Honda XL600 1987 godiste registrovana do 18.05.08 uvezena 18.05.08 Motor je u odlicnom stanju! Moguca zamena! Cena 1850e 065/800-5090 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor... Šta bi u zamenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor... Šta bi u zamenu? Ja bih naj radije dao nju,RF900R i pare za neku K seriju, a samo za XL neka shedow i sl. Moze i neki zanimljiv auto i to mi fali ;D ;D ;D Kazi sta ti nudis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan XL600 sam imao prilike da otvaram, kao i Dominator, i ustanovio sam da je mašina starog XL-a u odnosu na noviji Dominator duplo kvalitetnije uradjena. Samo lanac bregaste je širi za jednu kariku, a manjoj potrošnji za ceo 1.5L na otvorenom da ne govorim, za po gradu mogu da se stave i neke finije tubeless gume na žičane velne, ima teflonsko crevo na prednjoj bremzi što je u to doba bio totalni hit... Voleo bi opet da imam jedan cilindar 600ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam saznao zasto mi motor malo zvecka! Potrebno je promeniti lanac bregaste i spaner(potrosni materijal) Rekose mi da zamena toga kosta(sa rukama majstora) do 150e Samim tim je cena motora pala na fixno 1700e Sto znaci ja placam servis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za Yamahu tdm 850 uz moju doplatu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...