ivan88 855 Napisano Avgust 7, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 23 časa u Subotici, jedna osoba je poginula. Vozač D. I. (1971) iz Subotice je, iz za sada neutvrđenih razloga, krećući se Prešernovom ulicom, izgubio kontrolu i pao sa mopeda. D. I. Je od zadobijenih povreda preminuo u Opštoj bolnici u Subotici. Uviđaj na mestu događaja izvršili su tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i pripadnici saobraćajne policije. -- -- -- -- Na cosku te ulice ima diskont i dosta alkosa se skuplja tamo..meni je jedan izleteo iz te ulice sa flasom u ruci i stao na sred puta jedva sam ga obisao..ne znam da li ovo ima neke veze sa ovom nesrecom. Laka ti zemlja bila, pocivaj u miru. PS. I onda se ljudi cude zasto svirnem skuterima kad ih vidim i potapsem se po kacigi..jer je ne nose 80% njih..i na mopedima se gine! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...