turbopedja 282 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posle jedno 3-4 pogresna skretanja stigosmo nekako do sume u kojoj smo se normalno pogubili dok nas Milos nije negde nafatao kolima.. Posle srdacnog doceka u Lovackom Domu od strane Milosa i Radeta normalno bacismo se na krusku da se malo saberemo od puta a onda pravac u nabavku. Usput smo svratili do Zeljka u pecenjaru da vidimo simbol Pozarevackog kraja: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozarevac, lep gradic, sa jos lepsim devojkama i odlicnim rostiljom kojim nas je Milos pocastio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odlete post bez slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A u diskontu Pozarevljani su poznati po velikim jajima i svi su ljubitelji MZ-a tako da su i hleb napravili u tu cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno, priroda i lokalitet gde smo bili ova tri dana je jedan od najlepsih ( ako ne i najlepsi ) na kojima su se MZ susreti odrzavali. Netaknuta priroda, jezero cisto, vazduh koji leci, pticice koje ne prestaju da cvrkucu i zabe na kojima hor Milanske skale moze da pozavidi. Potrefili smo vreme kada se bela riba mresti tako da videti ribu od nekoliko kila na samoj obali je bila normalna stvar.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U petak se popodne se polako skupilo drustvo i onako uz pricu je otisla ona kratkotrajna Bosanska kruska, pa je Rade kao dobar domacin doneo 12 godina staru sljivu koja klizi. Kad je pukla i druga litra, Duka je iz zlatnih rezervi izvadio tastovu politrenjacu koja nas je uz one predhodne 2 litre naucila i nemustom jeziku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu a da ne iskazem svoje odusevljenje Gospodinom Radetom, inace nasim domacinom u Lovackom Domu. U ovakvim vremenima krize i materijalne i moralne i devalvacijom svih mogucih ljudskih vrlina naici na takvu jednu osobu koja nas je oberucke prihvatila i ugostila svakog od nas kao svog rodjenog to se retko srece. Kod njega ne postoji rec nemam , ne mogu ili neka slicna negacija, a sve to uz siroki osmeh i neku salu. Definitivno nam je ulepsao ceo dogadjaj i sve bi bilo mnogo teze i komplikovanije. Takodje i Milos, na nasem forumu poznat kao Crnicanin, decko mlad ali ekstremno zreo i pametan, dostojan uloge naseg domacina i organizatora kome bih ladno dao da organizuje olimpijske igre i bio siguran da ce sve biti ok. Decko koji nije stao ni jedne sekunde, i uvek je bio tu ako nesto nedaj Boze zafali. Nije stedeo ni sebe ni novac da nama udovolji svaku zelju. Prvi je bio tamo, i na kraju nas je sve ispratio i ostao da pospremi posle nas a mozete misliti kakav haos moze da ostane posle 3 dana i 30tak bajkera. Zeljko, na nasem forumu poznat kao Kataran, inace maskirni tenkista sa gumenim cizmama na MZ-u, koji nas je naranio cuvenim Pozarevckim prasicima i uveo u tajne oko pecenja u furuni. Uvek nasmejan i spreman da pomogne. Takodje koji je zasluzan sto je Vuja na svom crncu u jednom cugu stigao do Bgda a da se parip nije bunio, stenja, znojio ili otkazivao poslusnost. HVALA VAM PUNO Drago mi je, a takodje cast i zadovoljstvo sto sam imao prilike da upoznam takve ljude i trudicu se da se sto pre uskoro ponovo vidimo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja ujutru nas je obradovala kisom koja do 10 nije stala ali zahvaljujuci nasim dobrim domacinima i nepresusnim tajnim zalihama starog srpskog zlata u obliku maligana, ni to nam nije pokvarilo raspolozenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Napisati ovako nesto a ne pomenuti naseg brata Slovenca, koji je po najvecem pljusku dosao iz Gornje Radgone na MZ-u je podvig sam za sebe. Jos kad znamo da je to uradio zbog nas, to treba ceniti i postovati. Brate, Svaka Cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slovenac je super lik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine organizaciju Skupa su nosili daroviti i vredni ljudi pa zbog njihovog zalaganja rezultat nije izostao. Kataran kao idejni tvorac događaja omogućio nam je kvalitetno druženje i poznanstvo novih prijatelja što mu nikada ne treba zaboraviti. Ovaj šesti Skup Mz Sveta u organizacionom smislu pripada njemu, na Zaovu je trajno stavio tapiju. Ćrnićanin tj. Miloš treba da bude uzor mladim ljudima: sve stiže, sve zna, sve može, ništa mu nije teško... Blago i nama i lovcima sa njim! Vlajko nam je obezbedio sve vidove tehničke podrške, od automobila do talandare koju nismo iskoristili jer smo samo male ribe hvatali ali talandara je bila tu, ne bi nas iznenadila riba i da je imala 20 kg. I muzika bre, pa stvarno... Turbopeđa je nadaleko poznat po kulinarskom umeću i ovaj put nam je od 3 obroka spremio 2, pa šta reći! Kvalitet prestižan, slike sve govore. To su naši ljudi, bili su naši i ostaće tako pa im hvala na svemu što su uradili za sve nas. E sad, ovi što nisu bili naši a jesu sada i ostaće takvi uneli su na najpozitivni način veliku pometnju. O Lovcima je reč. Još tokom druženja prozove mene Vlajko kako bi trebali da se otvorimo za jednu Zahvalnicu lovcima jer je krajnji red, to su prilike za te stvari. Vlajkovom predlogu Peđa se pridružio u oštrijoj formi, to ne treba da se šalje kulovski poštom nego onako kako dolikuje: lično i od srca. Kataran se slaže, koga god sam pitao svi se slažu, nijedan glas sa lica mesta protiv. Dođemo ovde, ja okrećem telefone u nameri da nađem gde još ima odštampanih Zahvalnica. Nema ovde, nema onde... ali koji god sam broj okrenuo razgovor nas je naveo na ove prilike radi kojih tražim Zahvalnicu. Sagovornici iz AMS isto kao i mi na Skupu: "Ako, i treba!", "E pa svaka čast, i nas neko da se seti". U početku su mi se te poruke podrške podrazumevale, delovale kurtoazno ali kako sam odmicao u potrazi za odštampanim Zahvalnicama sve sam više poruka podrške dobio i onda mi se pobudila znatiželja. Kome smo mi kao motociklisti do sada izdavali Zahvalnice kad su za ovu sada svi iza nas, svi nas podržavaju u toj nameri, "ma tako i treba bre...". Najveći broj zahvalnica izdat je donatorima za prikupljenu pomoć deci sa specijalnim potrebama. Uredu, to treba, mi smo pomoć tražili ali ne za nas nego za decu i ljudi su se odazvali: Hvala im. I sad, to je to. Šta, mislite, dalje, još? Nema dalje, nema još, to je to: mi tražili pomoć za decu, ljudi se odazvali, mi uručili pomoć. Ko je nama pomogao, nama kao motociklistima? Samo par slučajeva, npr. policajci na motorima tokom obezbeđivanja Relija. I to je bila želja članova da se Zahvalnica izda NJIMA a ne MUP-u, ministru, kojekakvim brigadama, VP-ima... Očigledno retko ispoljavamo zahvalnost a još je očiglednije da nam ne daju razloga da to češće radimo. Do sada. Pošto MZ Svet nikada nije izdao Zahvalnicu a Asocijacija Motociklista Srbije, pa svi da izlome mozgove neće naći par ovakvih primera, onda mislim da je Peđa u pravu i da uručenje ne treba da se izvede "kulovski". Da pozovemo goste na sledeće svečano uručenje AMS-a nije nikakav problem samo to će biti ko zna kad i ostaje da nameće obavezu onome ko je prima da dođe, izgubi dan, izloži se troškovima... Nego lično, u ruke i sa punim poštovanjem za domaćina. E sad, tako "lično, u ruke...", tako će svakako biti, Željko je u Požarevcu i može da preda Zahvalnicu bilo kad. Međutim... Da mi formiramo jednu delegaciju, a? Pazite ovako: Željko, Miloš i ovaj put valjda i Slavko će već biti tamo. Ako Zahvalnica ne ide poštom da ne bi bila "kulovski" uručena makar i našima onda bi neko morao da je odnese. Zahvalnica je jedna i nije uredu da je nosim sam. Ukratko, da li bi neko svojim prisustvom uveličao značaj naše delegacije? Sad to tako radimo, nismo nikada i ko zna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mrsiš muda... lepo kaži mi bi opet da dođemo A sve je krenulo od Peđa zaboravio gurtnu.. ja bi da pazarim neke domaće proizvode.. a Vuja bi da se grupno zahvalimo Uz zahvalnicu bi valjalo i pečenog vola da ponesemo može.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 27, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Što se zahvalnice tiče, slažem se da je treba uručiti lično. Mislim da bi to trebalo uraditi kad lovačko društvo organizuje nešto ( godišnjica, dan udruženja, neka hajka . . . ) , jer se u takvim prilikama dele neka priznanja lovcima i zaslužnim članovima. Mislim da će i njima više odgovarati da zahvalnicu dobiju na nekom takvom skupu gde će to videti i članovi drugih lovačkih društava - nego da se možda da predsedniku udruženja u nekoj kancelariji. To bi moglo da bude korisno i za nas - jer bi u razgovoru sa lovcima iz drugih udruženja saznali verovatno za još ovakvih lovačkih domova - koji bi mogli da nam posluže za buduće skupove. Naravno, ostaje samo da ekipa iz Požarevca sazna kad se nešto dešava u lovačkom domu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, nas zen vodic kroz galaksiju, sproveo nas kroz tajne puteve samospoznaje. Percepcija postojanja za njega je mala beba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uredu, opet radi telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 28, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, nas zen vodic kroz galaksiju, sproveo nas kroz tajne puteve samospoznaje. Percepcija postojanja za njega je mala beba. Ja znam da ti znaš.. p.s. i i još uvek isčitavam ponekad onaj sajt Ivana Antića što si mi jednom davno negde postavio.. I evo ovom prilikom ti uručujem javnu zahvalnicu zbog toga i ostalog Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 28, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo mogu da kazem da smo svi bili na "nivou" i gore pomenuti i jos ne pomenuti jer sta bi bilo bez Dukija,Kataklingera, Bobana, drustva iz pozarevca, Colnaga i izvinite ako sam nekog izostavio. Zao mi je nekih ljudi koji nisu mogli da dodju a pre svega Lale,Misa, Kukul... Neznamo jos ni sta se desilo pa nam braca iz Slovenije nisu dosli ali mislim da je lose vreme bilo u pitanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisacim u zivotu ne treba preterivati. Kada necega ima u izobilju, to obicno i prestane da bude interesantno. Isto tako i sa ovim nasim skupom. Kada bi se vidjali svako malo, verujem da ne bi bilo ovako esencijalno zanimljivo kao ovako, kad se sastanemo jednom godisnje. Opet, sa druge strane, kada je ovako dobro drustvo u pitanju, tako dobri, skromni, i plemeniti ljudi kao ovi Emzejasi koje sam upoznao u Zaovama, ne moze covek a da ne pomisli jako je jedan put godisnje malo.I kada je tako dobar provod, pa greota je da se ceka 12 meseci za ponovno druzenje. Ne kazem ja da treba sad svaki cas da se nesto obavezujemo, ali treba razmisliti. Ova nasa Srbija nije tako velika, dobaci MZ do svakog coska. A drustvo dobro. Pa recimo, da to bude 2 puta godisnje. Jednom ovako u Maju, na pocetku sezone, a jednom recimo u Septembru, kad je jos lepo vreme, priroda pitoma, a da se pruzi sansa za popravni onima koji ne stignu ili su spreceni u Maju. Da ne pate ljudi godinu dana. A i zivotinja se nakoti samo tako, treba to potamaniti. Pa nova radza, sljiva, loza...sve stize u Septembru. Da se vidimo, provedemo i pozdravimo pre konzervacije. Ako ima smisla, ajde recite, da ne mislim da sam jedini kojem nesto fali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 28, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan To je odavno u planu da budu dva druzenja, jedno kao MZ skup A drugo kao MZ druzenje ali koliko ja znam to se dogodilo 2 puta u ovih 6 godina i to jednom jednodnevno a drugi put jedno-nocno druzenje koje je ipak bolja varijanta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite? Ako je uredu da ide u štampu a ako ima ispravki onda ih treba uneti sada da bi se štampalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnicanin 0 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: pozarevac Motocikl: honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Lovacko udruzenje ,,Mlava,, Malo Crnice ,glasi pun naziv i tako stoji u svim dokumentima pa milsim da bi trebalo i na zahvalnici. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...