atila87 2 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: kovačica Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se vratio kući sa pređenih 260 km.... Dve nedelje godišnjeg odmora treba ga iskoristiti pametno , na moto skupu u sefkerinu sreo sam se sa svojim drugarima i pošto sam još na početku sezone se obećavao da planiram da dođem malo do njih i da ih obiđem! ali to nikako nisam mogao da uklopim sa slobodnim vremenom sve dok nisam dobio godišnji odmor... Dva dana posle moto skupa u sefkerinu negde oko 12h krenuo sam da obiđem svoje drugare po vojvodini. Isterao sam svoj motor iz garaže upalio da se zagreje, za to vreme spremio sam tank torbu i polako krenuo do benzinske pumpe... sipao sam pun rezervar što se u zadnje vreme nedogađa često... i krenuo sam polako prema Vršcu, tamo me je sačekao moj dobar drug ĐANGO... malo sam popričao sa njim zadržao se neko vreme i posle krenuo dalje. Iz Vršca sam krenuo prema plandištu gde me je sačekao predsednik kluba Panonski Gusari - DUŠAN hipi takođe sam se zadržao sat ipo popričao malo popio po pivce da se malo osvežim... Krenem dalje na ulazku u sutjesku stanem čisto da vidim dali ima nekog kući kad ono eto javi se moja drugarica gabike tu se nešto kratko zadržim i kremen do Elemira kod ŠVRAKE... e tu smo se našli ekipa snova Goran se vraćao iz novog sad i svratio i ona u elemir ... zaseli mi tu sa društvom iz kluba Babatovo, pa počela je priča pa uz priču znate i sami kako to ide ... nikako neide na suvo grlo .... nego ladno pivce okretale se ture i zaglavim ja tu do jutra naravno spavao sam nešto malo ujutru švraka skuvao kafu sihteruši i pokupimo se ja i goran od produži do Zrenjanina ja za njim... u Zr popričali još malo i krenem naravno kući ajd sad polako pun gas do kuće.... Tako ja okrenem 260 km za 24h, obišo svoje drugare kao što sam i obećao.... 260 km možda i nije nešto ali meni je bilo mnogo drago ... što bi rekli naši ljudi "melem za dušu".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo je da si bar malo iskoristio godisnji odmor za nesto sto volis,kao sto si napisao gore da se pun rezervoar tesko sada sipa bio si u pravu. na ovu cenu benzina jos malo ce biti misaona imenica da se sipa do cepa,kakvo vreme ide ima da sanjamo kako bi motor upalili i malo se provozali... no da vise ne kukam nego da ti pozelim da sto vise iskoristis svoj godisnji odmor sa svojim ljubimcem da se sit navozas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i pun gas.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike ili ne verujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 5, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ložiš nas Slike na videlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Tako i treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atila87 2 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: kovačica Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan evo stavljam i slike malo kasnim sa njima ali biće.... A što se tiče GORIVA...hmmmm od kako je gorivo 160 kinti meni svećice traju i do 4 puta duže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 8, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šta svećice, i gume traju duže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atila87 2 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: kovačica Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan ment=159751:Fotografija0266.jpg] ovo su slike kod švrake... u elemiru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atila87 2 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: kovačica Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan e imam još jenu sliku veoma zanimljivu što sam video bickl sa motorom kod švrake.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atila87 2 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: kovačica Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan e samo da znate ovo funkcioniše..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Septembar 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako bilo da funkcioniše ideja je odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Hm, zanimljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, 260km i ne zvuci bas nedostizno, ali ti je putopis VRH!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...