Kanarinac 334 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam resio da predjem na nesto malo mladje. Tako da motorce ide na dobos. U pitanju je model za americko trziste (mada nisam primetio da ima razlike u delovima ). Motor je, mogu slobodno da kazem u vrhunskom stanju. Nikada nije padano sa njega, nista nije farbano. Sve je ispravno. Kod mene je 4to leto iliti 3 godine i za to vreme me je sluzio odlicno. 90% je u fabrickom stanju. Promenjen je auspuh (skroz karbonski by DP) fabricki je prodat tako da ga ne dajem uz motor, skinut je nosac zadnje tablice i stavljen na preklop (kupac dobija nosac sa migavcima), zadnji migavci su integrisani u stop svetlo. Onda bocni slajderi koji se kace bez secenja plastika. U skorije vreme bi trebalo da mi stignu i shroty rucice kvacila i kocnice tako da i to ide uz motor ( pod uslovom da odgovaraju). Od ulaganja u motor ima jedino registracija koja istice 27.09.2012. Motor je na mom imenu i buduci kupac bi trebalo da prenese motor na svoje ime. Uskoro dolazi zamena ulja i filtera, ali to cu ja odraditi. Plocice i prednje i zadnje su dobre, lanac i lancanici su dobri. Prosle godine sam uradio stelovanje ventila i od tad sam presao oko 4000km. Akumulator je star 6 meseci. Gume su michelin pilot 2ct i dobre su. Uz motor ide i alarm SPY sa dojavom na daljinski. Takodje uz motor idu i 2 kljuca i mislim da je to to. Ako je neko zainteresovan da pogleda motor neka pozove pa da se dogovorimo kad i gde da dodje. Mislim da sam dosta detaljno opisao stanje tako da ne bi trebalo da bude nekih dodatnih pitanja, ali ako bude tu sam. E da i da naglasim da je boja fabricka i isla je samo za americko trziste. Pregovore oko cene najbolje da ostavimo kada pogledate motor, posto preko telefona i foruma sigurno necu da se cenjkam. I jos jedna stvar, da bi izbegli neprijatne situacija. Kupac moze da proba motor ako ostavi iznos u visini cene motora, a ovako cu ga ja provozati. Znam da je mozda dzukacki ali sam se svacega i naslusao i nagledao, pa ne bih da dolazim u situaciju da ostanem sa polomljenim motorom ili bez motora uopste. E sad ono mozda najbitnije. Cena je 4000 evra, dakle kupcu jedino ostaje registracija i moze da uziva u voznji. Ja sa njim nikakvih apsolutno problema nisam imao. Redovno odrzavanje i to je to. Upravo sam se vratio sa puta iz Rumunije gde sam presao 1800km za 5 dana bez da je zastucao. Sve ostale informacije, ako se setite, pitajte ili ovde ili na 064 142 39 79 Hvala sto se pogledali moj oglas i nadam se da nisam puno udavio )) P.S. U pitanju je metalik boja, nesto kao candy red. Moze da se vidi na slikama otprilike kako izgleda, ali uzivo je daleko lepsa. Na ove 4 slike sam uslikao ostecenja na motoru. Nista strasno ali bolje da se odmah vidi sta je i kako je. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam samo jednu stvar koju sam zaboravio. Motor se prodaje ovakav kakav je. Nista ne prodajem odvojeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ni MU da napise Jel to toliko los i ruzan da se bas nikome ne svidja,a? Korigujem cenu na 3800. Pregledao sam ponudu ovog modela kod nas. Ljudi za ozbiljne krseve traze 3500 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan MUUUU salim se Sta se cudis? Postoje oni koji su resili da kupe R6 i koji ce da dodju sa parama i dva lika i da detaljno pregledaju motor i kupe ga za cifru koju trazis ili simbolicno 50e/100e ispod.... Nadaj se da ce takav da te strefi.... E sad ona mracna strana. Uvek postoje ljudi koji su negde videli motor novije godiste a jeftiniji i ubedjeni su da je bolji od tvog, iako nisu videli uzivo ni jedan. Rukovode se cenama sa oglasa. Nasem coveku(srbendi) je najbitnije da se motor cakli, da mu kazes da nije padano, da nema ulaganja da ga vozila baba itd. Malo ljudi ceni samo stanje motora i procenjuje bar okvirno ulaganja u buducem periodu, NAJBITNIJA je cena. Ovo sve jednim delom sto smo takav narod, a drugim delom sto je stvarno kriza sa novcem(u pravom smislu te reci). Pogledaj samo situaciju sa prodajom: skuteri do 500e idu u neogranicenim kolicinama, enduro perfektan za 1300e, a zuje preko 3000e ja nisam cuo skoro da je neko prodao za kes. Ne znam koliko ti znaci ovo moje piskaranje, ali po meni je ovakva situacija i neka me neko ispravi ako gresim. Ostaje ti samo da cekas pravog kupca i da puskom teras ove sa zamenama i ponudama od kojih se .... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam sve, ali sam nekako dvotokase uvek brzo prodavao, do duse u pitanju su bili skuteri ali par njih nije bilo jeftino )) Bem mu misa videcemo, valjda ce doci neko ko zna sta hoce. A opasno mi se svidja smediceva suzanica, pa bih voleo da je pogledam, ali sa parama u dzepu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni se dopada,ali zato godiste je stvarno mnogo para, komentarisem kao kupac ,bez ljutnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ljutnje. Poredio sam ponude kod nas na oglasima, sarenolike su cene, a ova moja cena je negde u sredini. Moze da se kupi jeftiniji motor ali onda treba zameniti aku, treba menjati lanac, lancanike, uraditi servis, zameniti gume i tako to. Pa kad se sracuna izadje dosta preko. Ako hoces da kupis dobar motor, moras da platis malo vise, veruj mi isplatice ti se posle. Zanima me tvoja ponuda kao kupac? Koliko ti mislis da vredi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni prodavac odredjuje cenu. Ti najbolje znas koliko si ulozio novca u motor,pa u odnosu na to odredjujes cenu. Moj ti je savet da ne obaras mnogo cenu,jer ozbiljan kupac ce da da uvek evro vise za dobro odrzavan motor. Inace ja vozim isti model,sve preporuke za buduce kupce. Srecno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 24, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...