Jump to content

Moto Zajednica

nosac tablice

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: kawasaki ninja 636 2006

Da li neko mozda zna gde moze da se nabavi nosac tablice onaj preklopni da moze i da se vidi i da se ne vidi tablica po potrebi, ili jos bolje bi bilo da li neko ima originalni nosac tablice sa migavcima za ninju 636 model 2006?<div>Trazio sam u oglasniku ali su sve uglavnom stariji postovi i prodati nosaci a i ima dosta linkova i sajtova koji vise nisu u funkciji.</div><div>Unapred zahvalan...</div>

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drrmrr, 759 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Mislim da ima u oglasniku, MArko ih pravi na cnc masini. od aluminijuma su. Znam da je pravio i po zelji (posebno uradjene stope za podrep ) i bilo je bar 3x jeftinije nego u prodavnicama...Student sa kefalom VS companije :)

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: kawasaki ninja 636 2006

Izgleda da mi taj Marko treba :) mozes da mi postavis link ako znas gde se nalazi taj post, posto mi taj nosac izgleda malo precenjen za te 3 hiljade... realno... cvele... hvala za plasticni ali bolje mi se cini varijanta sa aluminijumskim... Hvala svima...

• Svrati ponekad, 430 postova

Ja ih imam ali nisu jeftini jer su izradjeni od metala 3mm cvrsti i postojani.Seceni vaterjetom i plastificirani.Nisam hteo da ih radim od aluminijumskog lima jer se licno meni ta kombinacija nimalo nije svidela.Ako te zanima poslacu ti slike na email

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja