Jump to content

Moto Zajednica

SHOEI xr 1000

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: GSXR K9 1000 ccm

Na prodaju Shoei xr1000 kaciga, kupljena pre 2 godine, malo nosena. Po meni najbolja grafika shoei, boja je crno-bela, sa teksturom koja u zavisnosti od svetla prelama boje sa sive do ljubicaste... Kaciga izgleda neverovatno uzivo, nema gluposti - tribala, crteza i ostalih kic detalja, ko je video zna o cemu pricam, ko nije nek dodje da se uveri :aha:

Ja imam xr 1100 a devojka je skoro kupila sebi suomi tako da mi vise ne treba. Kaciga je nosena iskljucivo sa podkapom, ima polutamni vizir koji moze da se koristi i preko dana i uvece, u jako dobrom stanju, jos stoji netaknuta nalepnica od tezine na njoj...

Cena: 150e

064/ 0123-034

Sto se tice shoei xr1000 mislim da svako zna o kojoj kacigi je rec i koliko kostaju i jos uvek se prodaju.

kaciga_1

kaciga_zoom

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Moze li neka slika tvoje kacige i unutrasnjost ako moze?

moze daj mail ili nesto, kad krenem da uploadujem na oglas kaze da nije dobar format... Zato ih nisam stavio od pocetka. Videcu sutra u toku dana da postavim...

jel postoji priprema za bluetooth?

kad je napravljena?

Druze, ne znam gde da vidim kad je napravljena. Pise samo JAPAN. Kupljena je pre 2 godine, nova. Naravno da ne postoji priprema za bluetooth, ni jedna SHOEI kaciga to nema! Naravno, mozes da ugradis intercom uredjaje (scala rider, cellular line)...

• Podržavam 1

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Datum proizvodnje bi trebao da piše na unutarnjoj strani, ima etiketa kada se skine postava.

A to za bluetooth je glupost, ovo je sportska kaciga, za šta će joj BT.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja