nikola kle 0 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: knjazevac Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Yamahu TDR 125. Ja sam je imao 5 god. motor za sve terene....potrosnja oko 5.l a fenomenalno ide...i extra izgleda! Odlican pocetnicki motoric... Neces se pokajati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jul 11, 2012 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan XAXAAXAXAXA video je top! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano Avgust 5, 2012 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ne trosi toliko.. Imam ja NSR 99 godiste.. Jeste noviji, al isto je to sve.. Trosi od 4 do 5... al da ga teras u 3000 obrtaja to ne ide... ne ide ni ovi sto pricaju konstantno preko 10 000... To su neke totalno apsurdne price... Ako je brdsko planinskim uslovima, prvo asocira na losije puteve, bez asfalta i to.. motor je jako nizak za to... I 3 000 obrtaja, voznja po rizli 50-60.. ne ne.. svidja mi se sto imas ukusa, ali bolje ti je neki cross ili enduro, i zbog odrzavanja i zbog svega.. mozda yamaha dt 125... pozdrav od mene, i javi sta si odlucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 5, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan kod japanaca imas fantasticnih motora, yamaha & suzuki. to ti je moj predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan I toliko price a covek ne javi ni sta je uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...