Mario M. 53 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Znate li gde imaju prodavnice kineskih delova (cilindra,klipova,elektronike,plastike...) A da nije motobike? Znam da je oblak kacio neku prodavnicu ali ne mogu da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 20, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Имаш ли ту код тебе "Линеа мото"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan hh, tamo nemaju nista kad sam usao da pitam jel imaju prekrivac za motor, zamalo da me izbaci napolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 20, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Добро је да још увек успевају да "држе главу изнад воде". Лоше је време за неки пос'о. Шта си видео код њих, шта имају? Делове, скутере? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Jedino dobro je sto ima ona polovna aprilia rs250 za 1800e koju bi kupio odma da imam para. Imaju kacige,rukavice i tako te sitnije opreme. od delova ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Tema koja se tice delova: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72172-rezervni-i-alternativni-delovi-za-kineske-motocikle/page__p__479536__hl__rezervni__fromsearch__1#entry479536 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па споји теме, да се не развлачи прича. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Decembar 23, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe, Hvala , to mi je trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...