Jump to content

Moto Zajednica

Za dlaku Shinko!!!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 528 postova

Ufff evo jos se tresem, krenuo oko 10 sa devojkom da se provozam i stizem na miseluk kad tamo neko postavio neke gume i prilazim POLAKO!!!, skoro da sam stao kad cujem iza sebe skripu,ciku FRKA!!! i odjednom udarac u reme i u kadru cinimi se GSXR na prednjem tocku bez kontrole i tup tip pada na stranu Glava-rame i ostaje da lezi, spustam nogaru jer sam vec u trenutku udarca bio zaustavljen i pritrcavam vidim da mu je rame sjebano pritiracavaju ljudi zovemo hitnu on pizdi nesto kao na mene (a vozi ko na pisti) i on je krenuo da izbegava gume pa je mene zakacio. Elem odvezla ga hitna neki likovi krenuse da sklanjaju njegov motor ja fino zapamtio tablicu. Razmisljam se sta da uradim vidim da mi kofer ima 2 ogrebotine (nista strasno) tek onda konstatujem da je Sandra dobila udarac u nogu i u trenutku sam skontao da su njegov motor odvukli negde i da su se svi sklonili od nas i nakon konslutovanja sa pravnikom (Endurcem) pozivam policiju koja stize, slika moj motor uzima Sandrine i moje generalije mene nesto brza policajac za izjavu (napisao sam nisam stigao da potpisem) slikaju tragove kocenja ali ih nemere, dok sam ja duvao dreger ( 0.0 ) jedna lik prilazi policajcu i pocinje pa znas morali smo da sklonimo motor i .... (dalje nisam cuo) nakon toga policajaci sedaju u auto i pocinju da obliaze po guzvi da traze motor a meni kazu da sam slobodan. Ja odlazim kuci po auto i palim na urgentni da vidim sta je sa likom i da pregledaju Sandri nogu, tamo sanzajem od neke devoljke da je slomio kljucnu kost, od nje uzimam njegov broj  da ga sutra nazovem i posetim, a Sandru vozim u hitnu jer su ovde u Novom Sadu komplikovani do bola. Sandra dobila led na nogu + neka krema i mirovanje.

Dobro je da nam nije nista strasno, samo molim sa savet kako da se postavim u razgovoru sa tipom koji mene optuzuje da sam kriv sto on vozi

ko divljak i ukenja se od doticnih guma pa tres o mene (gume je neko sklonio pre nego sto je hitna stigla).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1390 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Zakacio on mene a ne ja njega!!! posle ulaska u desnu krivinu na jedno 10-15m od bele linije koja oznacava ulazak u desnu krivinu koja vodi ka putu za venac

Pa dobro, to sam i mislio...

A inace sam u subotu uvece video neke klince sa jugicima kako postavljaju gume kao neki orijentir za kocenje pa zato pitam. A mislim da panduri po slikama mogu proceniti sta se tacno desilo, tragovi kocenja i tako to. Jedino ne znam sta im moze znaciti sto su gume bile sklonjene

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja