stojkor6 1 Napisano Avgust 12, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Kako se na tabli prebacuje iz mp/h u km/h i temperatura? Tj. da li moze tabla sa americkog moda da se prebaci u evropski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 12, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kako se na tabli prebacuje iz mp/h u km/h i temperatura? Tj. da li moze tabla sa americkog moda da se prebaci u evropski? E to vec ne moze da se uradi, ako si ga uvezao iz Amerike, tu si dje si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Može meni je kum prebacio,ali ne znam kako nisam ga pitao. On je sada preko ali kad dođe pitaću ga pa ću ti reći. Inače Honda može sve podatke da prebaci,a suzuki samo kilometražu temperatura ostaje u Farenhajtima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Avgust 13, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Ajde raspitaj mi se molim te pa mi napisi kada saznas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 13, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Cim kum dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 13, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Inače Honda može sve podatke da prebaci,a suzuki samo kilometražu temperatura ostaje u Farenhajtima. e jeeeste, sad honda opet sve moze a suzuki nista ne moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 14, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda HE, he, he...zakleo bih se da sam ovo već čuo negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan skini satove i provozaj se do Paracina da to sredimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Avgust 15, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan A ne moze bez skidanja satova,na dugmicima? Mora na kompjuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan ma to nema nikakve veze sa kompom od motora. to ti je slicnom kao vracanje kilometraze,taj lik sat prikljuci na svoj komp i uz pomoc nekog programa menja podatke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze i bez skidanja. Probaj (nagadjam) da drzis SEL i das kontakt i ne pustas SEL dok ti ne uradi check engine, pa onda probaj da drzis oba tastera... E, pitaj AArnolda, on je to prebacivao na Suzi, mislim da je svuda princip isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene moze da menja sve kombinacije.I km\h sa F i mp\h sa C i sve ostalo.Ne znam da li je slicno ali ako moze sigurno ti pise u OWNERS MANUAL-u pa neka neko proveri ako ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 945 Napisano Avgust 18, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Na R1 drzis SEL i on menja mp/h ili km/h . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...